ΑρχικήΑΡΘΡΑ169 θέσεις εργασίας ΔΕΗ με συμβάσεις αορίστου χρόνου - Μόνο 4 στην...

169 θέσεις εργασίας ΔΕΗ με συμβάσεις αορίστου χρόνου – Μόνο 4 στην Μεγαλόπολη χωρίς εντοπιότητα – Δείτε την προκήρυξη

Η ΔΕΗ Α.Ε., προχώρησε στη δημοσίευση της Προκήρυξης 1/2021, η οποία έχει εγκριθεί με σχετική Απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν εξήντα εννέα (169) θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στον νομό Αρκαδίας υπάρχουν συνολικά 8 θέσεις , οι 4 θέσεις αφορούν τον ΑΗΣ Μεγαλόπολης (μονάδα 5) και οι υπόλοιπες 4 αφορούν τον ΥΗΣ Λάδωνα.

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στο Καφενείο Μεγαλόπολης, για την μονάδα 5 της Μεγαλόπολης δεν υπάρχουν θέσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , αφού η διοίκηση της ΔΕΗ από τον Απρίλιο του 2020 έχει καταργήσει τις ειδικότητες αυτές από τα οργανογράμματα των θαλάμων ελέγχου όλων των μονάδων φυσικού αερίου.

Χωρίς κριτήριο εντοπιότητας

Επίσης στην διαδικασία αυτή έχει καταργηθεί το ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και υπάρχει μόνο μια μικρή μοριοδότηση. Στους προηγούμενους διαγωνισμούς υπήρχε η εντοπιότητα σαν κριτήριο, χωρισμένο ανάλογα με τις αποστάσεις και τις τοπικές κοινότητες και ανάλογα αν υπήρχε υποψήφιος που η ΔΕΗ του είχε απαλλοτριώσει περιουσία. Στην προκήρυξη αυτή υπάρχει μόνο μια μικρή μοριοδότηση της εντοπιότητας. Συγκεκριμένα αναφέρει : Οι υποψήφιοι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας όπου είναι εγκατεστημένος Σταθμός Παραγωγής (ΑΗΣ, ΥΗΣ, ΑΣΠ, ΤΣΠ) θα λάβουν 50 μόρια λόγω εντοπιότητας για θέσεις του Σταθμού Παραγωγής.

Προθεσμία υποβολής

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 10 Νοεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 26 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. 

Ενημέρωση άρθρου – Η ΔΕΗ ανακοίνωσε παράταση στην προθεσμία υποβολήςΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Για διευκρινίσεις που αφορούν στη συμπλήρωση της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης, καλέστε στα τηλέφωνα 210 5293455, 210 5293456, 210 5293452 και 210 5293460, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-16:00.

δείτε στην φωτογραφία τις θέσεις στην Αρκαδία:

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  • Η προκήρυξη με τα 8μηνα στην Λιγνιτική Μεγαλόπολης θα δημοσιευθεί αμέσως μόλις αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Λιγνιτικής και της ΔΕΗ.
   Καλό είναι να μην αφήνονται υπονοούμενα , χωρίς λόγο, μην βλέπουμε παντού φαντάσματα.
   Το αρχείο που υπάρχει από την αποδελτίωση δεν είναι εύκολο να μεταφερθεί σε άρθρο, οπότε περιμένουμε την ανάρτηση.
   Αν διαβάσετε την προκήρυξη λέει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 10 ημερολογιακές ημέρες από την δημοσίευση, αν τώρα η Λιγνιτική αργήσει να το ανεβάσει στην σελίδα της, οι 10 ημέρες μετράνε από την ημέρα που το έβαλε στο διαδίκτυο και όχι στην εφημερίδα.
   Οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα , οι προθεσμίες θα μετράνε κανονικά.

 1. Aμα διαβάσετε την περίληψη της προκήρυξης αναφέρει ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες Ή της ανάρτησης της στο κατάστημα της έδρας της εταιρείας, στο δικτυακό τόπο αυτης…. Δηλαδή ή το ένα ή το άλλο. Πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι αφού έχει δημοσιευθεί σε τοπική εφημερίδα, η προθεσμία ήδη τρέχει.

  • Να το πούμε ακόμα μια φορά , αν και είναι σαφές. Η προθεσμία των 10 ημερών τρέχει από την επόμενη της δημοσίευσης στην εφημερίδα, αν όμως η ανάρτηση στην ιστοσελίδα είναι μεταγενεστέρη , τότε μετράει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης στην ιστοσελίδα. Έτσι και αλλιώς αν δεν αναρτηθεί μέχρι απόψε θα δημοσιεύσουμε την φωτογραφία από την εφημερίδα. Νομίζουμε ότι όπως και να έχει το θέμα, δεν τίθεται σενάριο απροθυμίας όπως αναφέρατε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7,966ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,183ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
780ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ