15% μείωση στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας για τους τρίτεκνους

0
142

Ο σύλλογος τριτέκνων Τρίπολης και όμορων δήμων που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Καμπούρο Κωνσταντίνο και ο σύλλογος τριών τέκνων Μεγαλόπολης Ο Αρκάς που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και τον ταμεία συναντήθηκαν με την πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Γεωργία Κυριακούλη με αίτημα την έκπτωση εισιτηρίων στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας και μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΚΤΕΛ , θα υπάρχει έκπτωση 15% στις τιμές των εισιτήριων για τους τρίτεκνους με την προϋπόθεση να αυξηθεί η μείωση εάν υπάρχει συνεχής και αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων από τα μέλη.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ για τη συνεργασία όπως επίσης ευχαριστούμε το γραφείο του βουλευτή κύριου Λυκουρέντζου και την συνεργασία του περιφερειάρχη κύριου Τατούλη.

Ευελπιστούμε πως οι τρίτεκνες οικογένειες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην έκπτωση θα πρέπει να είναι ενήμεροι οικονομικά στους συλλόγους τους, θα αναγνωρίζεται η ταυτότητα μέλους τους και η έκπτωση θα ξεκινήσει από την 01-01-2015.

Εκ του Δ.Σ..

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here