ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

0
166

Συνάντηση με τους Γορτύνιους της Αθήνας θα έχει, τη Μεγάλη Δευτέρα 14-04-2014 και ώρα 19:00, ο επικεφαλής της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» Ανδρέας Κολοβός, στην αίθουσα της Πανγορτυνιακής (Πειραιώς 1 – Ομόνοια) .

Στην εκδήλωση ο υποψήφιος Δήμαρχος θα αναφερθεί στους βασικούς άξονες του προγράμματος της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» και θα παρουσιάσει υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Κοινοτήτων.

Το δυναμικό παρών θα δώσουν όλα τα στελέχη της παράταξης που αγωνίζονται να εξασφαλίσουν το μέλλον του τόπου μας, της Γορτυνίας .
Θα παραβρεθούν και θα χαιρετήσουν, μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σακελλαρίου (Δημοτικός σύμβουλος και π. Δήμαρχος Βυτίνας), ο Κώστας Σταθάς (Καραϊσκάκης) (Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών – Νέα Πορεία), ο Γιάννης Μουρούτσος (Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ριζοσπαστική Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση») και ο Κώστας Κουντάνης (Δημοτικός Σύμβουλος και π. Δήμαρχος Βυτίνας).

Στην εκδήλωση καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι Γορτύνιοι, που συμμερίζονται τους ίδιους προβληματισμούς και έχουν τις ίδιες αγωνίες για τον τόπο μας.
Εν τω μεταξύ, πανηγυρικά μηνύματα νίκης έρχονται από όλες τις περιοχές της Γορτυνίας, μηνύματα που δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τη Γορτυνία και για όλους μας, απαλλαγμένο από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και τις κεντρικές πολιτικές του παρόντος.

Από το Γραφείο Τύπου

«ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»

Ανδρέας Κολοβός

Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here