Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΕΡΓΑΧάθηκαν 4 μήνες στην κατασκευή γέφυρας στο Παραδείσια - Τσακώνα

Χάθηκαν 4 μήνες στην κατασκευή γέφυρας στο Παραδείσια – Τσακώνα

Τέσσερις μήνες χάθηκαν για το έργο κατασκευής της τοξωτής μεταλλικής γέφυρας στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Παραδείσια – Τσακώνα, λόγω προβλημάτων στη χρηματοδότηση. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί τον Απρίλιο του 2014, σύμφωνα με τον τελευταίο προγραμματισμό που υπήρχε.

Αυτά τόνισε στην Ελευθερία  ο διευθυντής του έργου Νίκος Ντονάς. “Eχει μείνει πίσω γιατί δεν υπήρχε χρηματοδότηση, δεν πληρωθήκαμε στο διάστημα μετά τον Ιανουάριο έως και τις αρχές Ιουνίου”, μας είπε ο κ. Ντονάς – και παρατήρησε πως “χάθηκαν 4 καλοί μήνες για την πρόοδο του έργου”.

Τώρα, σύμφωνα με την ενημέρωσή του, τα συνεργεία δουλεύουν κανονικά καθώς έχουν εξοφληθεί. Παροδικό πρόβλημα υπάρχει εξαιτίας της πτώχευσης της εταιρείας “Alpine”, που μετείχε στην κοινοπραξία κατασκευής του έργου, αλλά εκτιμάται πως κι αυτό θα ξεπεραστεί σύντομα.

Μέσα στον Ιούλιο κατασκευάζονται και τοποθετούνται τα αγκύρια για τη θεμελίωση των προσωρινών πύργων και, όταν ολοκληρωθούν, θα αρχίσει η μεταφορά των τόξων. Το κατάστρωμα της γέφυρας κατασκευάζεται στην Πάτρα και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των τόξων, προς το τέλος του 2013, θα αρχίσει και η τοποθέτηση του καταστρώματος, που θα γίνεται τμηματικά.

Από την Ελευθερία

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,833ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια