ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΦΑΛΑΙΣΙΑ: Συνεχίζει «καταιγιστική» στην επίθεση με «άμυνα γρανίτη» !!

ΦΑΛΑΙΣΙΑ: Συνεχίζει «καταιγιστική» στην επίθεση με «άμυνα γρανίτη» !!

Μετά από εννέα αγωνιστικές ημέρες στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας στον ποδοσφαιρικό χώρο της Αρκαδίας η ομάδα η οποία δείχνει να βρίσκεται σε «θέση ισχύος» με τη βοήθεια ίσως και της θριαμβευτικής νίκης στην έδρας της την περασμένη αγωνιστική είναι αναμφισβήτητα η ομάδα της Φαλαισίας.

Ο σύλλογος της Μεγαλόπολης ύστερα από εννέα αγωνιστικές φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς που μεταφράζονται από 7 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε εκείνο το ντέρμπι της Τρίπολης με την ΑΕΚ στη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία, σε σύνολο 8 αγώνων μίας και η ομάδα έχει πραγματοποιήσει και το ρεπό της την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του κ. Κερκεμέζου όχι μόνο έχει καταφέρει να έχει απώλειες μόλις δύο βαθμών στο πρωτάθλημα αλλά συνδυάζει όλα τα θετικά της αποτελέσματα με άνετες στις περισσότερες περιπτώσεις ή καθαρές νίκες!

Επιθετικά η Φαλαισία εντυπωσιάζει καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή έχει σε 8 αγώνες 26 τέρματα που μεταφράζεται σε 2,9 γκολ ανά ματς. Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι σε απόδοση μέσα στους μέσους όρους στην επίθεση για να καταφέρει κάποια ομάδα να αποσπάσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας χρειάζεται να σκοράρει τουλάχιστον 2,9 τέρματα!

Κι αν όπως είχαμε γράψει κάποιοι είχαν αμφισβητήσει την αμυντική ικανότητα της Φαλαισία, η απάντηση για την ώρα είναι «αποστομωτική» όταν οι «Μεγαλοπολίτες» έχουν δεχθεί στις μέχρι τώρα οκτώ αγωνιστικές μόλις δύο τέρματα (μόλις 0,2 τέρματα δέχεται η Φαλαισία ανά ματς)!

 Άμυνα από γρανίτη για την πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα που δίνει τουλάχιστον για την ώρα «απαντήσεις» πέρα από τις επιθετικές αρετές της και την αμυντική της προσήλωση!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Κόντρα Επίθεση

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια