ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤο ταξίδι στους ομίλους του Ευρωπαϊκού Λιγκ ολοκληρώθηκε, το νέο ταξίδι στα...

Το ταξίδι στους ομίλους του Ευρωπαϊκού Λιγκ ολοκληρώθηκε, το νέο ταξίδι στα ημιτελικά της διοργάνωσης μόλις ξεκίνησε.

Τελ Αβίβ, αποστολή ΠΣΑΤ – Παντελής Λώληs.

Στην βάση της, στην Μεγαλόπολη, βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής γυναικών, η οποία ολοκλήρωσε επιτυχημένα τον πρώτο στόχο που είχε θέσει τον Ιούλιο. Προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ και πλέον έχει μπροστά της μια νέα πρόκληση που ονομάζεται «τελικός».

Το συγκρότημα του Γιάννη Καλμαζίδη την προσεχή Πέμπτη θα υποδεχθεί στον πρώτο ημιτελικό στην «καυτή» σάλα της Μεγαλόπολης την Ουγγαρία, με στόχο τη νίκη που θα την βάλει σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό. «Τις ξέρουμε, μας ξέρουν, γνωριζόμαστε πλέον καλά» έλεγε η πασέρ Στέλλα Χριστοδούλου η οποία πλέον δεν φοβάται τον αντίπαλο. «Η Ουγγαρία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης αλλά από τη στιγμή που την έχουμε κερδίσει στην Βουδαπέστη δεν βλέπω το λόγο να μην την ξανακερδίσουμε. Αυτή η Εθνική κοιτάει όλους τους αντιπάλους της στα μάτια» συμπλήρωσε.

Αισιόδοξη για πρόκριση εμφανίστηκε και η Κατερίνα Γιώτα. «Είναι καλό που αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια στο διήμερο των αγώνων με το Ισραήλ γιατί όλες πρέπει να είμαστε πανέτοιμες για τα παιχνίδια με την Ουγγαρία. Εμείς φέτος έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα από τον όμιλο. Για τις ήττες έφταιγε κυρίως η δική μας απόδοση. Οπότε αν περιορίσουμε τα δικά μας λάθη έχουμε την δυνατότητα να προκριθούμε».

Τα κορίτσια της Εθνικής σήμερα θα ξεκουραστούν στην Μεγαλόπολη και από αύριο με διπλή προπόνηση, το πρωί βάρη και το απόγευμα σάλα, θα ξεκινήσουν να χτίζουν το όνειρο της πρόκρισης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Η χαρά της…Χαράς

Η 29η Αυγούστου του 2015 αποτελεί πλέον ξεχωριστή ημερομηνία για την βενιαμίν της Εθνικής γυναικών Χαρά Παπαδοπούλου. Η Γιαννιώτισσα πασέρ του Παναθηναϊκού πήρε από τον Γιάννη Καλμαζίδη την ευκαιρία να αγωνιστεί με την Εθνική γυναικών μπαίνοντας ως αλλαγή στο τέταρτο σετ του χθεσινού αγώνα με το Ισραήλ. Η 19χρονη μάλιστα με το που μπήκε στο πούλμαν της επιστροφής από το κλειστό γυμναστήριο «Μέτρογουέστ» της πόλης Ράανανα προς το ξενοδοχείο, γνώρισε την …αποθέωση από τις συμπαίκτριες της με την αρχηγό Ελένη Κιόση να δίνει το σύνθημα και τις υπόλοιπες να χειροκροτούν την Παπαδοπούλου.

volley-aeroplano

Το…προσγείωσαν Τζίνα και Μαρία

Θαυμαστής της Εθνικής γυναικών βόλεϊ προέκυψε ο πιλότος του αεροπλάνου που επέστρεψε την αποστολή της Εθνικής από το Τελ Αβίβ στην Αθήνα σήμερα το πρωί. Δεν είναι μόνο οι δύο φορές που ανακοίνωσε στο αεροπλάνο την παρουσία των κοριτσιών της Εθνικής στην πτήση, αλλά είναι τόσο η θερμή κουβέντα που είχε στο …καλημέρα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Καλμαζίδη όσο και η φιλοξενία των Λαμπρούση και Νομικού στο πιλοτήριο. Οι δύο κοπέλες έζησαν την μαγεία της προσγείωσης από πρώτο χέρι και όταν βγήκαν από το πιλοτήριο έδειχναν «τρελαμένες» από την πρωτόγνωρη εμπειρία. Ευτυχώς πάντως για όλους μας δεν έπιασαν …τιμόνι.

από το volleyball.gr και το http://gslikaia.blogspot.gr
Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια