ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΤο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης απέκτησε επιγραφή

Το Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης απέκτησε επιγραφή

Το Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης απέκτησε επιγραφή. Έτσι τώρα όποιος περνάει από την περιοχή, η το επισκέπτεται,  μπορεί να γνωρίζει τι είναι αυτό το μεγάλο κτίριο.

Εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο κτίριο είχε ανακαινιστεί και είχε γίνει το Πνευματικό κέντρο της πόλης , αίθουσα προβολής ταινιών και διοργάνωσης πολλών εκδηλώσεων.

Έπρεπε να αλλάξουν αρκετοί πρόεδροι στην Δημοτική Επιχείριση μέχρι να έρθει ο Σταύρος Αθανασόπουλος και να κάνει την πιο απλή κίνηση, να βάλει μια επιγραφή για να φαίνεται επιτέλους η ονομασία του κτιρίου.

polyvios2

Σε μια εκδήλωση που βρεθήκαμε προχθές, είδαμε επίσης να έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά ασφαλείας μέσα στην αίθουσα και να λειτουργούν  έξοδοι κινδύνου στο μπροστινό μέρος.

Αυτά που σας περιγράφω είναι 2 – 3 απλές κινήσεις που θα έπρεπε να έχουν γίνει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της αίθουσας.

Πολλά μπράβο λοιπόν στον κ. Αθανασόπουλο και ελπίζουμε να δούμε και άλλες κινήσεις και να αξιοποιηθεί καλύτερα ο χώρος.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει η τοποθέτηση επιγραφής δεν είναι και δύσκολο. Αυτό που μπορεί κάποιος όμως να δώσει συγχαρητήρια στον κ. Αθανασόπουλο είναι οτι κατάφερε να αλλάξει ορισμένα “στραβά” στην Δημοτική επιχείριση, μεταξύ άλλων κατάφερε να κάνει κάποιον εργαζόμενο να δουλεύει με ωράριο στον χώρο που πρέπει, γιατί μέχρι σήμερα όλοι οι προηγούμενοι τον άφηναν να δουλεύει σπίτι του. Επίσης νομίζω ότι το είχατε θίξει το θέμα και εδώ στο Καφενείο παλιότερα αλλά δεν δώσατε συνέχεια.

    • Φίλε ΑΝΤΙ- ΠΙΠΗ σχολιαστή της επιγραφής, αφού ήταν απλό θα πρέπει να δούμε γιατί τόσα χρόνια δεν υπήρχε , και όλοι την αίθουσα την λέγανε σινεμά και παλιά ΡΟΔΑ.
      ‘Επρεπε επιτέλους ο χώρος να δείξει την αξία του ως Πνευματικό Κέντρο πολιτισμού και εκδηλώσεων και ακόμη ευτυχώς που το έφτιαξε ο ΄΄ Πίπης ΄΄ διότι θα κάναμε τις εκδηλώσεις και εορτές σε κανά υπόστεγο !
      Ακόμη δεν ξέρω αν προσεξες , στο ΠΚ τοποθετήθηκαν προβολείς ασφαλείας , άνοιξαν οι πλαινές πόρτες που είχαν φρακάρει και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος σε διακοπή του ηλεκτρικού και συντηρήθηκε εξωτερικά .
      Τώρα όσο για τον υπάλληλο , ο Πρόεδρος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να εφαρμόσει την νομιμότητα και την ίση μεταχείριση του προσωπικού της επιχείρησης.
      Ο Αθανασόπουλος λειτουργεί με νοοτροπία επιχειρηματία , είναι έντιμος ,δεν διστάζει να τα βάλει με τα κακώς κείμενα και να τα λέει σταράτα , σε αντίθεση με κάποιους που αγαπούν το δημόσιο τομέα και είναι δήθεν προοδευτικοί ..!
      Αυτά, για να λέμε και κάτι καλό σε αυτή τη πόλη , για εκείνους που προσφέρουν ανιδιοτελώς στην τοπική κοινωνία .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια