ΑρχικήΑΡΘΡΑΤο "Κουλούρι" ξαναχτυπά στην Μεγαλόπολη - Άνθρωποι που λαμπυρίζουν και οι...

Το “Κουλούρι” ξαναχτυπά στην Μεγαλόπολη – Άνθρωποι που λαμπυρίζουν και οι μυστικές υπόγειες στοές

Για όσους ξέρουν τι σημαίνει η ιστοσελίδα ‘το Κουλούρι’  δεν χρειάζεται να διαβάσουν καν την εισαγωγή σε αυτό το άρθρο.

Για όσους δεν ξέρουν όμως , σας  παρακαλώ , πρέπει να προσέξετε τι θα διαβάσετε  και τι θα πιστέψετε , αφού η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί τον Βασιλιά του Troll στο ελληνικό διαδίκτυο.

Παλιότερα λοιπόν Το Κουλούρι , είχε ασχοληθεί και πάλι με την πόλη της Μεγαλόπολης, αφού μια ανάρτηση έκανε την μισή πόλη να ψάχνει επί 1 μήνα να βρει ποια ήταν η 25χρονη Μάγδα – νεαρή καλλονή από την Μεγαλόπολη που πνίγηκε από τις τζίβες της σε κάποια φανταστική κατασκήνωση.

δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Σήμερα λοιπόν το Κουλούρι ξαναχτύπησε με θέμα από την  Μεγαλόπολη , με ένα μοναδικό σε σενάριο και συγγραφή κειμένου άρθρο , που έχει σαν τίτλο: Άνθρωποι που λαμπυρίζουν ανακαλύφθηκαν κάτω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

Δεν θα σας γράψω τίποτα άλλο από το άρθρο , καλύτερα να το διαβάσετε μόνοι σας, να σας φτιάξει λίγο την μέρα.

δείτε το συγκεκριμένο άρθρο ΕΔΩ

Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πολλά από τα σατυρικά , Troll και φανταστικά άρθρα που έχει μέσα η ιστοσελίδα , ταιριάζουν γάντι σε ορισμένους  από τους Μεγαλοπολίτες. Και παίρνω αφορμή από το άρθρο αυτό να  σας πω ότι όλα τα παραπάνω ταιριάζουν μια χαρά με κάποιες περιπτώσεις που συμβαίνουν εδώ στην Μεγαλόπολη.

Ταιριάζουν γάντι αφού την ίδια περίπου τακτική ακολουθούν και ορισμένοι συμπολίτες μας στην καθημερινή τους ζωή, πλάθοντας καθημερινά διάφορα σενάρια και φροντίζοντας να γεμίζουν με πολύ συγκεκριμένες και κακόβουλες φήμες την κοινωνία μας.

Βέβαια η συμπεριφορά των συμπολιτών μας αυτών έχει μια μεγάλη και βασική διαφορά με την  ιστοσελίδα, αφού  ‘Το Κουλούρι’ πάντα χρησιμοποιεί φανταστικούς χαρακτήρες και έχει και ένα δικό του περίεργο χιούμορ, σε αντίθεση με τους εξυπνάκηδες κουτσομπόληδες συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν στις ιστορίες που δημιουργούν πρόσωπα υπαρκτά της Μεγαλόπολης. Πρόσωπα που δεν διστάζουν να τους προσάπτουν πολύ βαριές κατηγορίες και  στην ουσία να τους διασύρουν σε όλη την κοινωνία. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις  στο παρελθόν τα κουτσομπολιά έχουν δημιουργήσει και προβλήματα  στις οικογένειες των συγκεκριμένων ονομάτων που χρησιμοποιούνται. Και αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει τώρα, δυστυχώς υπάρχει για πολλά χρόνια και πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα.

Για ακόμα μια φορά θυμάμαι τα λόγια ενός φίλου μου που απογοητευμένος μου έλεγε..
Παναγιώτη 3 πράγματα παράγει τελικά αυτή η πόλη, ΚΑΡΒΟΥΝΟ – ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ και ΟΜΙΧΛΗ !!

Προσοχή λοιπόν σε όσα ακούτε και ακόμα πιο μεγάλη προσοχή να μην γίνεστε φίλοι άθελα σας οι αναμεταδότες αυτών των λίγων ανόητων και κακοπροαίρετων που έχουν κάνει το κουτσομπολιό επάγγελμα. Το κάνουν γιατί προφανώς έτσι κρύβουν κάτω από το χαλί τα δικά τους χάλια.

 

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια