ΑρχικήΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑΤοποθετήθηκαν σπιτάκια για τα αδέσποτα ζώα στο Ορυχείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Τοποθετήθηκαν σπιτάκια για τα αδέσποτα ζώα στο Ορυχείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης της ΔΕΗ , τοποθετήθηκαν σε όλους τους χώρους που υπάρχει δραστηριότητα σπιτάκια για σκύλους μαζί με ειδικό χώρο για την τροφή τους και το νερό τους. Πρόκειται για μια πολύ καλή πρωτοβουλία των εργαζομένων και της Διεύθυνσης του Λ.Κ.Μ. , που δείχνει την ευαισθησία τους για τα αδέσποτα ζώα.

Μάλιστα η κίνηση αυτή αποτελεί την καλύτερη απάντηση των εργαζομένων και της Διεύθυνσης σε όσα κατά καιρούς έχουν γραφεί στο διαδίκτυο για το πως συμπεριφέρονται στα αδέσποτα ζώα.

Σχετικά με το θέμα σας μεταφέρω τα όσα αναφέρει ο Διευθυντής του Λ.Κ.Μ. της ΔΕΗ , κ. Γίδης Κωνσταντίνος:

“Ο πληθυσμός των αδέσποτων ζώων αυξάνεται (δυστυχώς) σε όλους τους χώρους (πλατείες, δρόμους, εργοστάσια κλπ.), καθώς τα ζώα εγκαταλείπονται από τους ιδιοκτήτες τους για διάφορους λόγους που σίγουρα είναι κατακριτέοι από  μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.
Δείκτης πολιτισμού μιας οργανωμένης κοινωνίας είναι και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα ζώα.
Έτσι λοιπόν και στον χώρο του ορυχείου Μεγαλόπολης αρκετά μεγάλος αριθμός αδέσποτων ζώων συνυπάρχει με τις δραστηριότητες του χώρου και με τους εργαζόμενους.
Εργαζόμενοι του Ορυχείου κατασκεύασαν αυτά τα υπέροχα σπιτάκια (4 προσωρινά) και τα τοποθέτησαν σε διαφορά σημεία των εγκαταστάσεων του Ορυχείου προκειμένου να έχουν κάποια φροντίδα τα αδέσποτα ζώα,ταυτόχρονα σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαλόπολης έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός και η στείρωση των ζώων.Η πράξη αυτή των εργαζομένων του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης είναι αξιέπαινη και αξίζουν συγχαρητήρια και εύχομαι να συνεχίσουν να δείχνουν την ευαισθησία τους και να προάγουν τον πολιτισμό.”

Ταυτόχρονα  το Λ.Κ. Μεγαλόπολης συνεργάζεται με τον Δήμο Μεγαλόπολης σε ότι αφορά τον εμβολιασμό και την στείρωση των αδέσποτων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εργαζομένους του ορυχείου και στην Διεύθυνση για την πρωτοβουλία τους !

adespota-dei1 adespota-dei2 adespota-dei3

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,351ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια