ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 17η του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 2010 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 6.00 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή πιστώσεων α) συνολικού ποσού 3.750,00 € και β) συνολικού ποσού 3.750,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την κάλυψη δαπανών πληρωμής μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού του ΚΈΠ Δήμου Μεγαλόπολης.

2. Αποδοχή & κατανομή πίστωσης ποσού 42.828,50 € από το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων Μεγαλόπολης.

3. Έγκριση της αριθμ. 28/2010 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαλόπολης περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης της εργασίας θαλασσίων λουτρών.

4. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Συντήρηση και διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Κάτω Καρυών».

5. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Ανάπλαση Νεκροταφείου Τ.Δ. Κάτω Καρυών».

6. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου – Πνευματικού Κέντρου Λυκοχίων».

7. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Κατασκευή αρδευτικών αυλακών Δ.Δ. Κ. Καρυών, Θωκνίας, Ν. Λυκοσούρας, Τριποτάμου».

8. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου «Συντήρηση Δημαρχείου Μεγαλόπολης».

9. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Αντικατάσταση τμήματος κεντρικού εξωτερικού αμιαντοδικτύου ύδρευσης πηγής Σαβαλά».

10. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Ραψομμάτη».

11. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Συντήρηση ανάπλαση δημοτικών χώρων Τ.Δ. Λυκαίου».

12. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Βάγγου».

13. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Άνω Καρυών».

14. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Μαραθούσσης».

15. Παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Ιερού Προσκυνήματος Αγίας Θεοδώρας Τ.Δ. Βάστα».

16. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την εγγραφή πίστωσης του κατεπείγοντος έργου «Επισκευή επικίνδυνων βλαβών στο Δήμο Μεγαλόπολης».

17. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την εγγραφή πίστωσης του κατεπείγοντος έργου «Άρση επικινδυνότητας ετοιμόρροπων κατασκευών Τ.Δ. Περιβολίων».

18. Αναμόρφωση τον Π/σμού οικ. έτους 2010 για την εγγραφή πίστωσης του κατεπείγοντος έργου «Απεγκλωβισμός ομβρίων υδάτων – Προφύλαξη ιδιοκτησιών εντός ΕΡΣ Μεγαλόπολης».

19. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την εγγραφή πίστωσης του κατεπείγοντος έργου «Άρση επικινδυνότητας δρόμου από κατάρρευση ξερολιθιάς Τ.Δ. Μαλλωτών».

20. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την εγγραφή πίστωσης του κατεπείγοντος έργου «Αποκατάσταση εκτάκτων βλαβών δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. Παραδεισίων».

21. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή και συντήρηση αντλιοστασίων Τ.Δ. Ραψομμάτη και Τ.Δ. Ίσαρη».

22. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την καταβολή της δαπάνης του συνεχιζόμενου έργου «Συντήρηση και καθαρισμός Δεξαμενών Τ.Δ. Σουλίου».

23. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την εκτέλεση της εργασίας «Μικροκατασκευές και επισκευές Δικτύου Ύδρευσης Τοπικών Διαμερισμάτων Δήμου Μεγαλόπολης».

24. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την εκτέλεση της εργασίας «Τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου διάκοσμου» για το στολισμό του Δήμου Μεγαλόπολης.

25. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την ηλεκτροδότηση κοινοχρήστων χώρων στο Τ.Δ. Καστανοχωρίου.

26. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την καταβολή δαπανών ηλεκτρικού ρεύματος για το φωτισμό οδών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων.

27. Αναμόρφωση του Π/σ
μού οικ. έτους 2010 για την οικονομική και λογιστική τακτοποίηση δα

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,828ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια