ΑΡΘΡΑΤατούλης: Τι λέει για το ψηφοδέλτιο του και την παρουσία της κόρης...

Τατούλης: Τι λέει για το ψηφοδέλτιο του και την παρουσία της κόρης του στη συγκέντρωση Μητσοτάκη-Νίκα

Για το ψηφοδέλτιό του μίλησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, ανακοινώνοντας ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις ως προς τα ονόματα που θα περιλαμβάνονται σε αυτό σε όλους τους Νομούς.

Δεν έχουμε μπει στη εκλογική διαδικασία, είπε, επισημαίνοντας ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Ασφαλώς θα υπάρξουν εκπλήξεις στους νομούς αυτό θα έρθει στην ώρα του, τώρα ανακοινώνουμε κάποιες πολιτικές συμφωνίες σημαντικών ανθρώπων που ενισχύουν το πολιτικό προφίλ  της Νέας Πελοποννήσου.

Όσον αφορά στη μεταπήδηση των μέχρι πρότινος υποψηφίων που βρίσκονταν στο πλευρό του ως περιφερειακοί σύμβουλοι, αποκάλυψε ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι μέλη της παράταξής του δέχονται εκβιασμούς από τη Νέα Δημοκρατία για να ταχθούν στο πλευρό του κ. Νίκα.

Όλοι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν αυτό που θέλουν. Αντιλαμβάνομαι την πίεση, αλλά δεν θέλω να χαρακτηρίσω αυτή την απαράδεκτη πολιτική προσπάθεια που θα προκαλεί πρόβλημα στους πολίτες
 

Ως προς τον κ. Παναγιώτη Νίκα, είπε: «Έστω και τώρα περιμένουμε να κρατήσει μια σοβαρότητα. Ο κ. Νίκας ας δουλεύει για άλλον, περιμένω όμως να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο, με άριστο προγραμματικό λόγο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εμφάνιση της κόρης του και υποψήφιας βουλευτή Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία το 2015 κυρίας Εύης Τατούλη το Σάββατο το βράδυ κατά την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στην Τρίπολη, παρουσία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, απάντησε:

«Έχει τη δική της προσωπικότητα. Έχει τα δικά της πολιτικά ενδιαφέροντα. Λειτουργεί στη βάση της δικής της λογικής και προσωπικότητας».

Και συμπλήρωσε: «Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά που κατά καιρούς γράφονται, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχουμε βαθύτατη πίστη στην οικογενειακή παράδοση, με απόλυτο σεβασμό, με μεγάλη αλληλεγγύη μεταξύ μας».

Το DNA μας μάς δίνει τη δυνατότητα να μην στηριζόμαστε σε επιφανειακές σχέσεις, αλλά στην αγάπη των συμπολιτών μας.

Έφη Καστραντά από το ArcadiaPortal.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,797ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,341ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ