Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΤατούλης: Καταγγέλλουμε την ανακοίνωση  στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας μετά την συνάντηση...
geo-epidotisi-new

Τατούλης: Καταγγέλλουμε την ανακοίνωση  στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας μετά την συνάντηση του κ. Περιφερειάρχη με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Καταγγέλλουμε ως προκλητική και απαράδεκτη την ανακοίνωση  στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας μετά την συνάντηση του κ. Περιφερειάρχη με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τον αγροτικό κόσμο!
Την ώρα που ο πρωτογενής τομέας καταρρέει και σε ολόκληρη την Χώρα βλέπουμε  ανθρώπους της υπαίθρου να αγωνίζονται για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους και να  βρίσκονται στους δρόμους, η Περιφέρεια Πελοποννήσου επιλέγει να παρουσιάσει μια εξωραϊσμένη εικόνα, αποσιωπώντας τις δικές της ευθύνες.

Ο κ. Πτωχός εμφανίζεται να μιλά για «εποικοδομητικό κλίμα» και «ανάδειξη ζητημάτων», την ώρα που όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι παραγωγοί, η Περιφερειακή Αρχή έχει συμβάλει με παραλείψεις και καθυστερήσεις στη σημερινή κρίση.
Αντί για αυτοκριτική, ο κ. Περιφερειάρχης επιλέγει την επικοινωνιακή ωραιοποίηση συγκαλύπτοντας τον κύριο Μητσοτάκη και τους αρμόδιους Υπουργούς για τα «εγκλήματα» που έχουν διαπράξει εναντίον των αγροτών και των κτηνοτρόφων!

  • Οι αγρότες βιώνουν την χειρότερη χρονιά στην ελαιοπαραγωγή  και ο κύριος Πτωχός δεν είχε να πει ούτε ένα συγγνώμη  για την πλήρη αποτυχία της υλοποίησης του προγράμματος δακοκτονίας που την αποκλειστική ευθύνη έχει η Περιφέρεια!
  • Ο καταρροϊκός πυρετός αποδεκατίζει τα κοπάδια των κτηνοτρόφων μας και ο κύριος Πτωχός δεν έδωσε καμία εξήγηση γιατί σταμάτησε η Περιφέρεια  τα τελευταία χρόνια να εκτελεί προγράμματα ψεκασμών για την αντιμετώπιση της νόσου, παρότι το 2019  παραδώσαμε ενταγμένο πρόγραμμα 700.000 ευρώ;
  • Ποια είναι η άποψη του κυρίου Πτωχού για τις πρωτοφανείς μειωμένες επιδοτήσεις που έλαβαν οι παραγωγοί;

Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας επιβεβαιώνει, την εκτίμηση μας για μια διοίκηση που δεν αντιλαμβάνεται ούτε το μέγεθος των προβλημάτων, ούτε την οργή και την απελπισία των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα.

Οι αγρότες γνωρίζουν άραγε ότι η παράταξη του Περιφερειάρχη αρνείται επίμονα να συζητήσει τα θέματα του πρωτογενούς τομέα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ληφθούν αποφάσεις διεκδίκησης και στήριξης τους;

Σε ό,τι αφορά την διατυπωθείσα  άποψη στην ανακοίνωση ότι ο Περιφερειάρχης, ως φίλος της Κυβέρνησης, μπορεί να παίξει τον ρόλο του «διαμεσολαβητή» για να  έρθουν σε επαφή οι αγρότες με τον αρμόδιο Υπουργό, θεωρούμε ότι αποτελεί μεγάλο εμπαιγμό, προσβολή και ντροπή για τους παρισταμένους εκπροσώπους των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Πελοποννήσου και φυσικά για τον αγώνα όλου του αγροτικού κόσμου της Χώρας!

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,767ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,673ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου Μαλλωτών (pics,vid)

Το χωριό μας φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και έστειλε...

Η Αστυνομία εξιχνίασε κλοπές εξοπλισμού με ζημία 400.000 ευρώ στο Λιγνιτικό Κέντρο ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Εξιχνιάστηκαν 25 περιπτώσεις κλοπών και 1 απόπειρα αυτών στην Αρκαδία. Για τις υποθέσεις αυτές...

Οι Ευχές σας για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά

Στείλτε μας τις δικές σας ευχές στο info@kafeneio-megalopolis.gr

Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Καρύταινα

Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Καρύταινα.Το ψιλόβροχο δε μας εμπόδισε να φωταγωγήσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img