ΑρχικήΑΡΘΡΑΣυνδετήρια οδός: Επεισοδιακά εγκαίνια με αντιπαραθέσεις, πολιτικές κόντρες και προβλήματα

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Συνδετήρια οδός: Επεισοδιακά εγκαίνια με αντιπαραθέσεις, πολιτικές κόντρες και προβλήματα

Δόθηκε χθες Πέμπτη 14 Ιουλίου στην κυκλοφορία η νέα συνδετήρια οδός της Μεγαλόπολης με την εθνική οδό. Στην τελετή που έγινε , πέρα από τα καθιερωμένα είχαμε και πολλές αντιπαραθέσεις, πολιτικές κόντρες, γκρίνιες αλλά και αναφορές για προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν από την κατασκευή του δρόμου.

Αρχικά στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης ο Υπουργός άκουσε από τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο όλα τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν με τους αποκλεισμούς πρόσβασης. Στην απάντηση του έκανε απλά μια αναφορά στο ότι του έγινε ενημέρωση. Κατά την άφιξη του κάτοικοι από τα Περιβόλια του ζήτησαν για ακόμα μια φορά να δώσει λύσεις.

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τα έψαλε στον Υπουργό κατά την άφιξη του στο σημείο της τελετής γιατί είχε αργήσει περίπου 1 ώρα , αφού όπως σας αναφέραμε υπήρχε νωρίτερα συνάντηση του Υπουργού με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης. Μάλιστα   ο κ. Τατούλης τα “έψαλε”  λίγο και στον κ. Δέδε την ώρα που είχαν ήδη ξεκινήσει να ψέλνουν και οι ιερείς.

Έντονη  αντιπαράθεση είχαμε μεταξύ του Πέτρου Τατούλη και του Υπουργού για το κίνημα “Δεν πληρώνω”. Στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εκτόξευσε τα βέλη του κατά των μελών του κινήματος “Δεν Πληρώνω” κάνοντας ευθέως συσχετισμό με τα μέλη της σημερινής Κυβέρνησης του Σύριζα. Ο Υπουργός του απάντησε αμέσως ότι : Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε το κίνημα ‘’πληρώνω πολύ περισσότερα’’, που ανέπτυξε το κίνημα ‘’δεν πληρώνω‘’.

Το έργο μπορεί να παραδόθηκε αλλά μένουν κάποιες διαμαρτυρίες για αποκλεισμούς πρόσβασης από κατοίκους χωριών της περιοχής αλλά και επιχειρήσεις που συνεχίζουν να ζητάνε να μην κοπούν οι προσβάσεις σε 4-5 αγροτικούς δρόμους στην περιοχή από τον κόμβο Περιβολίων ως την εθνική οδό.

Στις δηλώσεις τους ο Υπουργός και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης έκαναν αναφορά για την επίλυση αυτών των προβλημάτων αλλά και ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης είπε ότι του έχουν δώσει τον λόγο τους οι υπεύθυνοι ότι θα δοθεί λύση.

Τα εγκαίνια λοιπόν του νέου δρόμου χαρακτηρίζονται “επεισοδιακά” και ακολουθούν από ότι φαίνεται την ιστορία αυτού του έργου που είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των πολιτικών αντιπαραθέσεων, του υπερβολικού κόστους κατασκευής και το βασικότερο των καθυστερήσεων που είχε.

δείτε στο βίντεο τα σχετικά αποσπάσματα….

[ot-video][/ot-video]

 

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

3 ΣΧΟΛΙΑ

11,912ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img

Προβολή ταινιών από την Β΄τάξη Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης το Σάββατο 18 Απριλίου

Η Β’ Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης προβάλει ταινίες “Moana 2” και “Maria”το Σάββατο 18 Απριλίου...

Εκδήλωση από την Θεατρική Ομάδα της Μητρόπολης την Κυριακή 26 Απριλίου

Η θεατρική ομάδα Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μεγαλόπολης παρουσιάζει...

Στο Final 8 Μικτών Ενώσεων ο Τζαμουράνης του Πελασγού Μεγαλόπολης

Ο αθλητής του ΠΕΛΑΣΓΟΥ Μεγαλόπολης κλήθηκε, στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ ,να...

Megalopolis Theater Run – Έναρξη Εγγραφών Συμμετεχόντων & Εθελοντών

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Megalopolis Theater Run 2026» ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών δρομέων &...

Παραδείσια – Αγία Τριάδα – Μαυρόλιμνα & Χράνοι Αρκαδίας Αφιέρωμα και εξόρμηση από την ομάδα «Τα Γεράκια»

Σε έναν τόπο όπου η φύση και η μνήμη συνυπάρχουν αρμονικά, η πεζοπορική βιωματική ...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img