ΑρχικήΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣυνάντηση των αντιπολιτεύσεων του Δήμου Μεγαλόπολης με το ΚΙΝΑΛ για τα θέματα...

Συνάντηση των αντιπολιτεύσεων του Δήμου Μεγαλόπολης με το ΚΙΝΑΛ για τα θέματα της απολιγνιτοποίησης , της τηλεθέρμανσης και του φυσικού αερίου

Ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος , ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook για την συνάντηση που έγινε στα γραφεία του κόμματος με τις δυο παρατάξεις των αντιπολιτεύσεων του Δήμου Μεγαλόπολης , οι οποίες έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με τα κόμματα και αυτοδιοικητικούς παράγοντες για τα θέματα της απολιγνιτοποίησης , της τηλεθέρμανσης και του φυσικού αερίου. Στην συνάντηση συμμετείχαν η παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ του Κώστα Μιχόπουλου και ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του Σπύρου Τσιριγώτη.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρει:

Συναντηθήκαμε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη με τον Β. Κεγκέρογλου, Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, τον Γ. Αρβανιτίδη Τομεάρχη Ενέργειας της Κ.Ο., τον Χάρη Δούκα, Γραμματέα Ενέργειας, το Μόσχο Κορασίδη αν. Γραμματέα Περιβάλλοντος και τους Σ. Τσιριγώτη πρ. Δήμαρχο Μεγαλόπολης και επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ενότητα Ξανά Μαζί και Κ. Μιχόπουλο πρ. Δήμαρχο Γόρτυνος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή ∙ καθώς και τους Δ. Γιώτη και Π. Κακαβά, υπαλλήλους της ΔΕΗ και Δημοτικούς συμβούλους Μεγαλόπολης.

Συζητήσαμε τα φλέγοντα θέματα της τηλεθέρμανσης και του δικτύου φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη καθώς και τα ζητήματα που ανακύπτουν με την παύση της λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων. Κατατέθηκαν προτάσεις και συμφωνήθηκε το Κίνημα Αλλαγής να αναδείξει όλα τα προβλήματα και να είναι αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών φορέων.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,828ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια