ΑρχικήΑΡΘΡΑΣυνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με τον Πρωθυπουργό και τον Κυβερνητικό...

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με τον Πρωθυπουργό και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιώργο Κουλουρά, τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Καρβουνιάρη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Κωνσταντίνο Τσιμόπουλο, είχε προγραμματισμένη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Ε.Τ μετέφεραν στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο τις ανησυχίες και τις αγωνίες των δημοσιογράφων της Περιφέρειας για τον κλάδο τους καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ζήτησαν την συνδρομή του κ. Μαρινάκη στην επίλυση των θεμάτων που αφορούν στην Ε.Σ.Ε.Τ. και τα μέλη της και διεκδίκησαν το αυτονόητο, δηλαδή, ίση μεταχείριση των δημοσιογράφων ως προς την πρόσβαση στην εργασία.

Η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Μετά την συνάντηση με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Τ. είχαν συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος γνώριζε τα θέματα της συζήτησης της Ε.Σ.Ε.Τ με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, δείχνοντας προσωπικό ενδιαφέρον για την επίλυσή τους.

Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης στα δημοσιογραφικά δρώμενα της χώρας. Μια πορεία που χαρακτηρίζεται από αγώνες και διώξεις. Όμως άντεξε, πορεύτηκε με αρχές και ήθος και έτσι θα συνεχίσει.

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να διασφαλίσει τα εργασιακά δικαιώματα των μελών της, τις αποδοχές που εξασφαλίζουν μια αξιοπρεπή ζωή στην ελληνική περιφέρεια.

Θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία και δράση που διευρύνει και αναδεικνύει το έργο και την αξία του δημοσιογράφου στην ελληνική περιφέρεια.

Η Ε.Σ.Ε.Τ. και τα μέλη της με σεβασμό στις αρχές της Δημοκρατίας, του Κράτους Δικαίου, αλλά και τους κανόνες δεοντολογίας της δημοσιογραφίας, ενισχύουν τους δεσμούς τους με την κοινωνία και επιλέγουν να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή σε κάθε αγώνα που αφορά στην ανεξάρτητη, ανεμπόδιστη, ακηδεμόνευτη και ελεύθερη δημοσιογραφία.

Τη δημοσιογραφία που εργάζεται με επιμονή για την ενημέρωση των πολιτών και με στόχο τη συγκρότηση και διαμόρφωση μιας κοινωνίας με κώδικες αξιών που έχουν στο κέντρο τον άνθρωπο, με ισότητα, ισονομία και ισηγορία για όλους.

Ε.Σ.Ε.Τ.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε χωριά της Μεγαλόπολης την Τρίτη 28 Ιουλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 28 Ιουλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές...

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς από τον Αναβρυτό

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία!!!Ευχαριστούμε πολύ τους δωροθέτες μας.Τα δώρα θα τα...

ΠΑ.Σ.Α.Σ.-ΔΕΗ: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη

ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΚαλούμε τους συναδέλφους συνταξιούχους να συμμετάσχουν και να δώσουμε το...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης την Τρίτη 28 Ιουλίου με 18 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 28η του μήνα Ιουλίου του έτους 2026, ημέρα της εβδομάδας...

Νέα του Συλλόγου Βασταίων

Η Αγγελική Νικολάου Γαλάνη, μέλος του Συλλόγου μας, πήρε τον δρόμο που δεν έχει...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img