ΑρχικήΑΡΘΡΑΣοβαρές καταγγελίες για την γενική συνέλευση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας από τον...

Σοβαρές καταγγελίες για την γενική συνέλευση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας από τον Σύλλογο Ακοβιτών

Σήμερα 14 Απριλίου μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας συμμετείχαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση (ΓΣ) της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλαδος (ΠΟΕ) όπου και συζητήθηκαν διάφορα θέματα. Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Πρόεδρο Χριστόπουλος Δημήτριο, Αντιπρόεδρο Βασίλη Τζιαμουράνη, Γεν. Γραμματέα Μενούνο Γεώργιο, Ταμία Φουσέκη Δημήτρη, Έφορο Καίσαρη Μαρία, το Μέλος Δ.Σ Παναγιώτη Πολυχρονόπουλο και μέλος του συλλόγου Αμαλία Γεωργίου.

Δυστυχώς η ΠΟΕ πέρασε σήμερα στην Γ.Σ. απόφαση που παραβιάζει ξεκάθαρα το καταστατικό της και αφήνει εκτός ΔΣ τον Σύλλογο Ακοβιτών Αθήνας-Πειραιά. Αγνοήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας διαμαρτυριτική επιστολή που έλαβε στις 8 Απριλίου και δεν έβαλε προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη το θέμα που έθεσε ο Σύλλογος μας με αποτέλεσμα να μην δεχτεί το προεδρείο καν να συζητηθεί το θέμα.

Απο μεριάς του Συλλόγου, μας επιτράπηκε από το προεδρείο να μιλήσει μόνο για 3 λεπτά ο πρόεδρος Δημήτριος Χριστόπουλος ο οποίος εξέφρασε την διαμαρτυρία μας επειδή το ΔΣ της Παναρκαδικής αποφάσισε να μην καλέσει τον επιλαχόντα Χριστόπουλο Δημήτρη (Πρόεδρο του Συλλόγου μας) να καταλάβει την θέση στο ΔΣ του θανόντος Ιωάννη Σταματελόπουλου (Τουρκολέκα επαρχία Μεγαλοπόλεως) αφήνοντάς την κενή. Επίσης διαμαρτυρήθηκε για την μη ανάρτηση στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. τις επιστολής που είχε σταλεί.

Από το πρόεδρο της Γ.Σ. έλαβε την απάντηση οτι το Δ.Σ. της Παναρκαδικής δεν τον ενημέρωσε και δεν το ήξερε. Ενώ ερωτηθείς ο Γενικός Γραμματέας της Παναρκαδικής απο τον πρόεδρο του Συλλόγου Ακοβιτών ανάφερε ότι έλαβε την επιστολή στις 8 Απριλίου, οτι το θέμα συζητήθηκε την ίδια μέρα στο συμβούλιο αλλά δεν γνώριζε γιατί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και το προεδρείο δεν την περιέλαβαν στην ημερήσια διάταξη. Να σημειωθεί ότι αρκετά μέλη του Δ.Σ. της Παναρκαδικής διαμαρτυρήθηκαν για την πράξη αυτή, δηλαδή μη συζήτησης του θέματος, μιας και η καταγγελία για αντικαταστατική συμπεριφορά είναι σοβαρό θέμα που χρήζει άμεσης απάντησης.

Δυστυχώς ο πρόεδρος της Παναρκαδικής λαμβάνοντας τον λόγο δεν επέτρεψε να ληφθεί απόφαση, πέρασε τα πεπραγμένα του έτους 2023 μαζί με την απόφαση για μη αντικατάσταση με ανάταση χεριών απο την Γενική Συνέλευση αλλά και κατηγόρησε τον Σύλλογο του Ακόβου ως περιθωριακό.

Η σκόπιμη παραβίαση του καταστατικού, η παρεμπόδιση της συζήτησης θεμάτων μη αρεστών και ο στραγγαλισμός μελών με τα οποία δεν συμφωνούμε είναι άκρως ανησυχητικά στοιχεία που δείχνουν ότι η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος έχει μπει πια σε σκοτεινά αχαρτογράφητα νερά. Σημειωτέον οτι ο πρόεδρος της Παναρκαδικής είναι Ακοβίτης.

Ο Σύλλογος μας σε καμιά περίπτωση δεν ενδιαφέρεται για θέσεις και για αξιώματα σε ομοσπονδίες και Συλλόγους τον ενδιαφέρει όμως η τάξη. Εμείς θα επανέλθουμε με γραπτή αναφορά αναμένοντας την γραπτή απάντηση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για το ζήτημα του προαναφερθέντος ψηφίσματος.

Το αν βρισκόμαστε στο περιθώριο ως σύλλογος το γνωρίζουν τα μέλη μας και οι δεκάδες συνεργάτες μας με τους οποίους έχουμε άψογη συνεργασία, βέβαια, αν περιθώριο σημαίνει να απέχουμε από αμφίβολες διαδικασίες και ψηφοφορίες τότε ναι είναι τιμή μας να είμαστε στο περιθώριο, αφήνουμε την αυτοπροβολή σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει πόσο ανάγκη την έχουν

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια