Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣημαντική νίκη για τους Παμπαίδες του Πελασγού

Σημαντική νίκη για τους Παμπαίδες του Πελασγού

Με νίκη και μάλιστα απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο ,την Καλαμάτα 80 στην τέντα ,συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα παμπαίδων του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨. Αυτή  είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη για  τους πιτσιρικάδες της Μεγαλόπολης που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Καλαμάτα να είναι καλύτερη στο παρκέ παίζοντας δυνατά σε άμυνα και επίθεση παίρνοντας έτσι  μια σημαντική διαφορά στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με σκορ 16-9. Η δεύτερη πεντάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ βγήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έφτασε κοντά στην ισοπαλία άλλα μικρά λάθη στο τέλος του οκταλέπτου συντήρησαν την διαφορά. Το  ημίχρονο μπορεί να έκλεισε με σκορ 29-23 αλλά όλα έδειχναν ότι θα άλλαζαν στην συνέχεια. Το μεγάλο πρόβλημα και για τις δυο ομάδες η υπερβολικά ζεστή ατμόσφαιρα στο κλειστό που δυσχέραινε τις προσπάθειες  των αθλητών .

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου όλα άλλαξαν προς το καλύτερο για τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αφού οι αθλητές του μπήκαν αποφασισμένοι και με  δυνατή άμυνα κατάφεραν να ελέγξουν τα ατού της Καλαμάτα 80 και να πάρουν την πρωτοπορία στο σκορ. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα της Μεγαλόπολης που αγωνίστηκε καλύτερα φτάνοντας στην νίκη και μάλιστα με μια σημαντική διαφορά . Όλοι οι αθλητές του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην μεγάλη εμφάνιση ενώ  το τελικό 51-58 έδωσε χαρά και επιβράβευση στις προσπάθειες τους.

Επόμενο παιχνίδι για τους μικρούς την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και  ώρα  18.00 στο κλειστό της Μεγαλόπολης με αντίπαλο την ομάδα των Γαργαλιάνων . 

¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ :  (ΜΑΝΙΑΤΗ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΜΑΝΤΑΣ-ΚΟΚΚΟΤΑΣ-ΑΣΗΜΑΚΗΣ-ΜΑΚΡΗΣ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΡΔΑΣΗΣ-ΜΑΧΑΙΡΑΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ-ΜΕΡΖΙΩΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια