ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡεπορτάζ για τα παιχνίδια μπάσκετ του Πελασγού

Ρεπορτάζ για τα παιχνίδια μπάσκετ του Πελασγού

2 παιχνίδια έδωσαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι ομάδες μπάσκετ του Πελασγού Μεγαλόπολης.

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου  στο κλειστό της Μεγαλόπολης έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΕΛΑΣΓΟΥ  Μεγαλόπολης και του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ  Τρίπολης για το παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Μετά από πολλές εναλλαγές στο σκορ, τελικοί νικητές οι πιτσιρικάδες του Πελασγού με σκορ 50-49. Οι αθλητές και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό τους, προσφέροντας θέαμα και ουσία σε ένα παιγνίδι που υπήρχε ένταση ,πάθος και αγωνία ,με μοναδική παραφωνία τον διαιτητή της συνάντησης Σχοινά.

Οι αθλητές του Πελασγού ήταν στο τέλος λυπημένοι ,γιατί παρά την μεγάλη τους νίκη δεν πήραν το πλεονέκτημα (για μόλις 2 πόντους ) που θα τους έφερνε στην τελική τετράδα. Απέδειξαν όμως, ότι δουλεύοντας σωστά ,έχουν το μέλλον στα χέρια τους για να οδηγήσουν το μπάσκετ της πόλης μας σε υψηλό επίπεδο.

Με την ομάδα του Πελασγού αγωνίστηκαν :Απέργης,Τόμπρος,Αριδάς,Παπαγεωργάκης,Καρασούλος,Κοκοτας,Χρανιώτης,Κουρέτας,Τσαγκογιάννης,Αργυρόπουλος,Μπουζαλάς,Γεωργαντάς.

Την αμέσως επόμενη ημέρα Κυριακή 19 Οκτωβρίου  στο κλειστό της Τρίπολης έγινε ο αγώνας Αρκαδικός- Πελασγός για το πρωτάθλημα νεανίδων .

Οι αθλήτριες του Πελασγού αγωνίστηκαν εναντίων των συνομήλικων του Αρκαδικού , (οι μόνες ομάδες που χρησιμοποιούν μόνο κορασίδες ,δηλαδή τρία 3 χρόνια μικρότερες ), αποδίδοντας εκπληκτικό μπάσκετ στα δυο πρώτα δεκάλεπτα με επιμέρους σκορ 19-1 και 14-2 , κλείνοντας έτσι το ημίχρονο με σκορ 33-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο η προπονήτρια Μανιάτη χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που προσπάθησαν για το καλλίτερο με τελικό σκορ 47-19.

Με την ομάδα του Πελασγού αγωνίστηκαν : Μπούρα Σ,Χρανιώτη Π,Παναγιώτου Ε,Αριδά Γ,Τζανετοπούλου Β,Τσιντώνη Α,Σεφέρου Ε,Σταβαράκη Δ,Μιχολιά Μ,.Καντέλη Ε.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια