ΑρχικήΑΡΘΡΑΠρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας σε Σταθάκη: Να πουλήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία...

Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας σε Σταθάκη: Να πουλήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία που ξεχνάτε να τα δηλώσετε, όχι τη ΔΕΗ

Κατά την διάρκεια των τοποθετήσεων των φορέων , στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ,ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς επιτέθηκε στο Γιώργο Σταθάκη λέγοντας ότι αν θέλει να πουλήσει κάτι, να πουλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία που ξεχνά να τα γράψει στο πόθεν έσχες του.

« Με όρους κοινωνίας απορρίπτουμε όχι μόνο το σχέδιο νόμου αλλα και τα ψίχουλα που καταθέτετε στο τραπέζι. Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ είναι εργαζόμενοι βιομηχανικοί  είναι εργαζόμενοι με βαρύ φορτίο αίματος , το οφείλουμε σε αυτούς που έχουν χάσει την ζωή τους, το χρωστάμε στους νέους που δεν θέλουμε  να γίνουν σκλάβοι στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα. Εάν θέλετε να πουλήσετε κάτι να πουλησετε τα περιουσιακά σας στοιχεία που ξεχνάτε να τα δηλώσετε γιατί είναι πολλά».

Ο κ, Σταθάκης ζήτησε από τον κ.Μπρουμά να ανακαλέσει ωστόσο εκείνος αρνήθηκε και του είπε αν θέλει να του υποβάλει μήνυση.

 ο διάλογος:

Σταθάκης :«Να ανακαλέσετε και να μη γραφτεί στα πρακτικά

Μπρούμας : «Όχι δεν ανακαλώ αν θέλετε κάντε μου μήνυση, εσείς να ανακαλέσετε αυτά που είπατε προεκλογικά σε σχέση με αυτά που κάνετε μετεκλογικά».

Στο τέλος ο κ. Σταθάκης έχοντας χάσει προφανώς την ψυχραιμία του και σίγουρα το χαμόγελο του είπε: « Αφήνω στην μοίρα του έναν πρόεδρο που έχει πολλά άλλα προβλήματα».

Προηγουμένως όλοι οι παρευρισκόμενοι φορείς είχαν εκφράσει την ριζική διαφωνία τους για το νομοσχέδιο πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. O μόνος που τάχθηκε πέρ του ανοίγματος της αγοράς και της άρσης των στρεβλώσεων στην αγορά ηλεκτρισμού που επιβαρύνουν το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας και την ανταγωνιστικότητά της τάχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας Κ. Κουκλέλης.

Σε προηγούμενο άρθρο μας δημοσιεύσαμε το κείμενο που ανάγνωσε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης. Δείτε το ΕΔΩ

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια