ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠρωταθλητής στο Παιδικό ο Πελασγός

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Πρωταθλητής στο Παιδικό ο Πελασγός

Ένα ακόμη πρωτάθλημα από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης ήρθε στην Μεγαλόπολη  από  την παιδική ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ Μεγαλόπολης.

Οι μικροί του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ αγωνίστηκαν απέναντι στην ομάδα του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Τρίπολης στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος που διεξήχθει  την Κυριακή 13/3/2022 στο κλειστό της Μεγαλόπολης.

Δύο αρκαδικές ομάδες ,που άξια έφτασαν στον τελικό ,διεκδίκησαν την νίκη που θα έδινε τον τίτλο του πρωταθλητή  και ταυτόχρονα την συμμετοχή του συλλόγου στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Οι αθλητές του  ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και με ιδιαίτερο πάθος καθήλωσαν τους αντιπάλους τους στην επίθεση ,αφού δέχτηκαν μόνο τέσσερις πόντους στα πρώτα  δέκα λεπτά. Ήταν άλλωστε σχεδιασμένο να κλειστούν οι δυο καλύτεροι σκόρερ  του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ με τον κίνδυνο βέβαια  να σημειώσουν περισσότερους πόντους  κάποιοι άλλοι . Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου οι δυο ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους, πρόσφεραν καλές φάσεις  και με επι μέρους σκορ 11-10 η ομάδα της Μεγαλόπολης απέκτησε  μια σημαντική διαφορά επτά πόντων (21-14) στο ημίχρονο.

Ο προβληματισμός στην πλευρά του   ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ ήταν κατά πόσο θα μπορούσαν να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό μιας και την προηγούμενη ημέρα οι βασικοί της παίκτες είχαν αγωνιστεί στην Σπάρτη με την αντρική ομάδα και μάλιστα πολύ αργά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξε μια αντίδραση από την πλευρά του Αρκαδικού ,ενώ και τα πολλά φάουλ βασικών παικτών του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ έφεραν μια ελπίδα στην ομάδα της Τρίπολης.  Η αγωνιστικότητα όμως των αθλητών που ήρθαν από τον πάγκο έδειξε γρήγορα ότι δεν υπήρχε τρόπος να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα ειδικά με το σκορ να είναι στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου 38-26.

Με την  διαφορά στους δώδεκα πόντους  φαινόταν αδύνατον να γίνει η ανατροπή ενώ προς το τέλος του αγώνα οι προπονητές και των δυο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους αθλητές που είχαν στην διάθεσή τους.

Το τελικό 50-40 έφερε τρελά πανηγύρια στην πλευρά της Μεγαλόπολης που κατέκτησε πανάξια το φετινό πρωτάθλημα ενώ από την άλλη υπήρξε φυσιολογικά στεναχώρια . Η ομαδική φωτογραφία στο τέλος αλλά και η συμπεριφορά μεταξύ των αθλητών των δυο συλλόγων έδειξε ότι υπάρχει μέλλον στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Τώρα διοίκηση, αθλητές και προπονητές περιμένουν την επόμενη φάση που θα συμμετάσχουν εκτός από τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ Μεγαλόπολης , οι πρωταθλητές Αχαΐας –Ηλείας (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ), οι πρωταθλητές Αργολίδας –Κορινθίας και οι πρωταθλητές Εύβοιας –Στερεάς Ελλάδας σε ένα τετραήμερο τουρνουά για την πρόκριση στις έξη καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τους ανάλογους   πανηγυρισμούς η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε γεύμα (και λόγω της ώρας που έγινε ο αγώνας) στο Restaurant and Bar  ¨Urbana Gastroteka ¨ σε μια ζεστή και γεμάτο χαμόγελα ατμόσφαιρα.

Διαιτητές: ΤΣΙΜΠΟΥΡΗΣ-ΜΗΤΣΕΑΣ

¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ : (ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ-ΜΑΝΙΑΤΗ) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΗΣ-ΜΠΟΥΓΑΣ-ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΜΑΧΑΙΡΑΣ-ΑΣΗΜΑΚΗΣ-ΚΑΡΔΑΣΗΣ-ΜΕΡΖΙΩΤΗΣ-ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ-ΡΟΖΟΛΗΣ.

¨ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ¨ΤΡΙΠΟΛΗΣ  : (ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΣΕΛΟΣ-ΓΚΑΡΚΑΣΟΥΛΑΣ Γ.-ΓΚΑΡΚΑΣΟΥΛΑΣ Χ.-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΚΑΖΗΣ-ΤΣΑΜΑΚΛΗΣ Ι.-ΤΣΑΜΑΚΛΗΣ Α.- ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΤΣΑΡΟΣ-ΖΑΜΠΑΘΑΣ-ΛΥΡΑΣ-ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img

Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση ογκωδών απορριμμάτων, χόρτων και κλαδιών

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης, καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση...

Τατούλης: Ο «Μητσοτακισμός» διαλύει την Αυτοδιοίκηση – Καταγγελία για συγκέντρωση εξουσίας σε ολιγομελείς επιτροπές

 Ο «Μητσοτακισμός» διαλύει την Αυτοδιοίκηση! Όχι στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ολιγομελείς επιτροπές! Την...

Ιστορική πρωτιά για τον Δήμο Μεγαλόπολης – Πρώτος Δήμος στην Ελλάδα στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας με εξασφάλιση της μέγιστης χρηματοδότησης των 3.000.000 ευρώ

Απόφαση Ένταξης υπ' αριθ. πρωτ. 199462/28-07-2026 – ΑΔΑ: ΕΡ614653ΠΓ-46Λ Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για...

Σύλλογος Καμάρας: Δεν θα γίνουν εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Νικήτα Δημόπουλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμάρας, συνήλθε σε συνεδρίαση, λόγω της...

Φωτιά κοντά στα διόδια της Βελιγοστής – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις (pics,vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή κοντά στα διόδια της Βελιγόστης, στον...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img