ΑρχικήΑΡΘΡΑΠρωταθλητές μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι οι Έφηβοι του Πελασγού

Πρωταθλητές μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι οι Έφηβοι του Πελασγού

Στο κλειστό της Σπάρτης έγινε το Σάββατο ο ΤΕΛΙΚΟΣ των έφηβων μεταξύ του τοπικού ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ και του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ Μεγαλόπολης για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Όλοι θεωρούσαν φαβορί την ομάδα της Σπάρτης αλλά οι παίκτες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ είχαν άλλη άποψη θέλοντας μάλιστα να υπερασπιστούν τον περσυνό τίτλο τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε ένα γεμάτο γήπεδο με καλύτερους τους γηπεδούχους που μπήκαν φουριόζοι και με έναν εκπληκτικό Αγγουρά πήραν σημαντική διαφορά δίνοντας την εντύπωση ότι θα ακολουθούσε ένα εύκολο απόγευμα.

Οι έφηβοι του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ παρά τις απώλειες με την απουσία του Παπαδόπουλου και τον παρόντα αλλά τραυματία Κουρέτα έδειξαν χαρακτήρα και παίζοντας στα όρια των δυνατοτήτων τους έκλεισαν το δεκάλεπτο με μικρή διαφορά 18-15.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκει ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ που με πίεση σε όλο το γήπεδο ανέτρεψε το σκορ και πέρασε μπροστά με έναν παθιασμένο Μπουζαλά και την κατάθεση ψυχής από όλα τα παιδιά. Οι γηπεδούχοι επανήλθαν και με τρία τρίποντα έφεραν το παιχνίδι στα ίσια . Το 37-37 του ημιχρόνου θα μείνει στην ιστορία σαν ένα από τα συναρπαστικότερα ημίχρονα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες αγχωμένες να προσέχουν περισσότερο την άμυνα, με πολύ αστοχία και το 7-9 ήταν αποτέλεσμα της έντασης των αθλητών για την νίκη. Η επιθετική άνοδος του Κερκεμέζου και το πείσμα του Αγγουρά έκαναν ξανά ενδιαφέρον το παιχνίδι που έδειχνε πλέον να γέρνει στον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ παρά τις απώλειες με πέντε φάουλ των Κουρέτα-Γεωργαντά-Σταβαράκη. Το τελευταίο ενάμιση λεπτό με την διαφορά στους δέκα φάνηκε ατελείωτο αλλά το τελικό σφύριγμα έφερε τρελά πανηγύρια σε παίκτες και φιλάθλους της Μεγαλόπολης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Το τελικό 58-63 έφερε το δεύτερο πρωτάθλημα στην ομάδα για φέτος (προηγήθηκαν οι νεανίδες). Κορυφαίος των νικητών αλλά και του γηπέδου ο γιγαντιαίος ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ (24 πόντους)εντυπωσιακός ο ΚΕΡΚΕΜΕΖΟΣ (26 πον.5 τριπ.) ψυχάρα ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ (9 ποντ) συγκλονιστικός ο ΚΟΥΡΕΤΑΣ που αγωνίστηκε τραυματίας, ενώ Αγγελόπουλος – Κακκαβάς – Τσιντώνης – Σταβαράκης – Παπαδόπουλος Δ. βοήθησαν σημαντικά.

Στα αξιοσημείωτα η πολύ καλή παρουσία των φιλάθλων(κόρνες –τύμπανα –σημαίες –πανό) και των δυο ομάδων ,οι ωραίες σκηνές μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ των αθλητών, η παρουσία των κ.κ. Κουκάκη και Κουντραφούρη .

Η αποστολή του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ επέστρεψε με τραγούδια στη Μεγαλόπολη και το λεωφορείο έκανε το γύρο της πόλης ενώ η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στο κέντρο ¨Αλώνια¨.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 18-15/19-22/7-9/14-17.

Α.Σ. ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ : (ΣΚΙΑΔΑΣ-ΣΦΥΡΗΣ) ΚΟΥΤΡΑΚΟΣ-ΡΕΜΠΗΣΧ.-ΣΑΡΗΓΙΑΝΙΔΗΣ-ΜΑΖΗΣ-ΡΕΜΠΗΣΔ.-ΜΠΑΡΤΑΙΑ-ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ-ΑΓΓΟΥΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΒΑΚΑΛΗΣ-ΝΙΚΙΑΣ-ΛΕΟΝΤΗΣ-ΒΛΟΓΙΑΝΙΤΗΣ

Κ.Ο.Μ. ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨: (ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ-ΜΑΝΙΑΤΗ) ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ-ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ-ΚΕΡΚΕΜΕΖΟΣ-ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ-ΚΟΥΡΕΤΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΣΤΑΒΑΡΑΚΗΣ-ΚΑΚΚΑΒΑΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια