ΑρχικήΑΡΘΡΑΠεριφέρεια Πελοποννήσου: Απευθείας αναθέσεις για μετάδοση και μαγνητοσκόπηση των συμβουλίων

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Απευθείας αναθέσεις για μετάδοση και μαγνητοσκόπηση των συμβουλίων

Δυο απευθείας αναθέσεις ύψους 24.800 ευρώ ακριβώς η καθεμία, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας . Οι αναθέσεις αυτές αφορούν η μια την ζωντανή μετάδοση και η δεύτερη για την μαγνητοσκόπηση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Εντελώς συμπτωματικά τις αναθέσεις αυτές παίρνουν εταιρίες των οποίων οι ιδιοκτήτες στηρίζουν και προβάλλουν τον κ. Νίκα. Και φυσικά οι αναθέσεις αυτές έγιναν χωρίς να βγει καμία προκήρυξη, χωρίς να ζητηθεί καμία προσφορά.

Οι μεταδόσεις των συμβουλίων όντως είναι αναγκαίες και χρήσιμες , όμως η διαδικασία που ακολούθησε η Περιφερειακή Αρχή μας δείχνει ότι κάνει τελικά όλα όσα κατήγγειλε κατά καιρούς για τους αντιπάλους της. Βλέπουμε ότι οι υποσχέσεις του κ. Νίκα ότι θα αλλάξει νοοτροπία στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος γίνονται πράξη, προφανώς εννοούσε προς το χειρότερο!

δείτε τις σχετικές αποφάσεις

Απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοσκόπησης των συνεδριάσεων των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών ζωντανής μετάδοσης των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου

δείτε σχετικό βίντεο από την Αρκαδική τηλεόραση:

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια