ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Οι Νεανίδες νίκησαν την Άμιλλα με 77-36

Πελασγός: Οι Νεανίδες νίκησαν την Άμιλλα με 77-36

Συνεχίστηκαν το σαββατοκύριακο οι αγώνες για το πρωτάθλημα νεανίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» να δίνει τον δεύτερο εκτός έδρας αγώνα στην Τρίπολη με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα της «ΑΜΙΛΛΑ».
Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα ντέρμπυ μεταξύ των δυο αήττητων ομάδων του ομίλου και από ότι φαίνεται των διεκδικητών του τίτλου. Από τη μια η ομάδα της Τρίπολης ενισχυμένη σε σχέση με την περσυνή χρονιά και από την άλλη η ομάδα της Μεγαλόπολης με τις μόνιμες πιά απουσίες λόγω των μαθητικών υποχρεώσεων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο και από τις δύο ομάδες αλλά με το «ΠΕΛΑΣΓΟ» καλύτερα προετοιμασμένο και έτοιμο να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις .Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» να προηγείται με 15 -10 και να δείχνει πολύ καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο . Το ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν καταπληκτικό για την ομάδα της Μεγαλόπολης που κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση .Με συνεχή κλεψίματα, αιφνιδιασμούς και γρήγορο μπάσκετ έκανε ένα 30-12 ,ανέβασε την διαφορά στους 23 πόντους και το μόνο πρόβλημα που είχε να λύσει ήταν τα τρία φάουλ της Καντέλη .
Στο ημίχρονο οι οδηγίες ήταν να γίνει προσπάθεια για την διατήρηση της μεγάλης διαφοράς ,να προφυλαχτεί η Καντέλη και να χρησιμοποιηθούν όλες οι αθλήτριες. Οι οδηγίες έγιναν πραγματικότητα από τις παίκτριες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» που όχι μόνο διατήρησαν αλλά αύξησαν την διαφορά φτάνοντας στο επιβλητικό 77-36 που ήταν και το τελικό σκορ . Οι παίκτριες της Μεγαλόπολης έδειξαν πιο έτοιμες για το ντέρμπυ της αγωνιστικής και τώρα κλείνουν τον πρώτο γύρο αήττητες έχοντας μάλιστα βγάλει νικηφόρα τα δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΡΚΑΔΙΚΟ και ΑΜΙΛΛΑ με σχετική μάλιστα ευκολία.

Το επιπλέον κέρδος είναι οι μικρότερες (ΣΕΦΕΡΟΥ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΧΑΒΑΡΗ-) που παίρνουν σιγά σιγά αγωνιστικό χρόνο δείχνοντας μάλιστα έτοιμες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου παιχνιδιού .
Τα δεκάλεπτα του αγώνα :10-15 / 12-30 / 5-16 / 9-16. Με την ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» αγωνίστηκαν :ΣΕΦΕΡΟΥ ΣΤΑΥΡ.-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΧΑΒΑΡΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ-ΤΣΙΝΤΩΝΗ-ΣΕΦΕΡΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΜΙΧΟΛΙΑ-ΚΑΝΤΕΛΗ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια