ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Νίκη των ανδρών επί του Ακάδημου

Πελασγός: Νίκη των ανδρών επί του Ακάδημου

Στο κλειστό της πόλης μας συνεχίστηκε η αγωνιστική παρουσία του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» για την ένατη (9η) αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών της μεγάλης κατηγορίας.

Με αντίπαλο τον ¨ΑΚΑΔΗΜΟ ¨ Καλαμάτας οι παίκτες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» ξέχασαν να μπουν στο γήπεδο το πρώτο δεκάλεπτο ,με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι παίκτες να κάνουν πάρτι σε άμυνα και επίθεση κερδίζοντας με 6-18. Ένα σκορ που έδειχνε ότι θα ερχόταν η ήττα για τους γηπεδούχους και μάλιστα με κακή εμφάνιση από μια ομάδα που μέχρι σήμερα δεν είχε να επιδείξει κάτι ανάλογο. Μπροστά σε αυτό που διαγραφόταν οι παίκτες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» αφυπνίστηκαν ,ο εγωισμός τους λειτούργησε θετικά και με ένα εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο ,με άμυνα για σεμινάριο και επιθετικό πλουραλισμό , ήρθε το επί μέρους 22-4 για να αποκαταστήσει τα πράγματα.
Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκορ 28-22 όλοι κατάλαβαν ότι με την ανάλογη σοβαρότητα δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί αυτό το παιχνίδι. Και πράγματι έτσι έγινε αφού και στο τρίτο δεκάλεπτο υπήρχε πάθος και μυαλό που έφερε το 16-7 και ουσιαστικά μετέτρεψε σε απλή διαδικασία το υπόλοιπο ενός αγώνα, που το κύριο χαρακτηριστικό ήταν ότι όσους πόντους δέχτηκε η ομάδα της Μεγαλόπολης στο πρώτο δεκάλεπτο περίπου τόσους δέχτηκε μαζί στα άλλα τρία δεκάλεπτα .
Το τελικό 55-39 έφερε άλλη μια νίκη για την παρέα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» που παρά τις σημαντικές απουσίες Φραγκόγιαννη –Αλεξάκη –Τσούτσουρα έφτασε τις επτά σε εννέα παιχνίδια ,αποτελώντας έτσι την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος .

Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» αγωνίστηκαν : Μπάζιος-Αριδάς-Τόμπρος-Κουρέτας-Κρόκος-Δημόπουλος-Ζύγουρας-Χρυσοσπάθης-Χρανιώτης-Τσίρμπας-Παναγιωτόπουλος-Στράγγας.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας την Κυριακή 22/1/2017 στη Μεσσήνη με την ομώνυμη ομάδα στις 5.30μμ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια