ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Νίκη στην Τρίπολη για το Γυναικείο τμήμα επί της Άμιλλας με...

Πελασγός: Νίκη στην Τρίπολη για το Γυναικείο τμήμα επί της Άμιλλας με 42-71

Νικηφόρα πέρασε από την Τρίπολη το Γυναικείο τμήμα του « ΠΕΛΑΣΓΟΥ» Μεγαλόπολης κάνοντας το τρία στα τρία και διατηρώντας την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Παίζοντας στο κλειστό της Τρίπολης την Κυριακή κόντρα στην ομάδα της 2000 -«ΑΜΙΛΛΑ» Αρκαδίας έκανε ένα καλό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο με 6-16 αποδίδοντας μάλιστα ωραίο μπάσκετ. Βάζοντας τις βάσεις για την εξέλιξη του αγώνα ήρθε το δεύτερο δεκάλεπτο που η ομάδα της Μεγαλόπολης είχε ακόμη καλύτερο ρυθμό στην επίθεση σημειώνοντας 24 πόντους ενώ στην άμυνα δεν άφησε κανένα περιθώριο ανάκαμψης στις γηπεδούχες .
Το επί μέρους 8-24 του δεκαλέπτου έδειξε δείγματα της ποιότητας της ομάδας αλλά παράλληλα φανέρωσε και το άνχος που κατείχε τις αθλήτριες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που βρέθηκε να μην σημειώνει πόντο για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο .Με την διαφορά του ημιχρόνου στους 26 πόντους η νίκη είχε βέβαια κριθεί και οι προπονητές των δυο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο δοκίμασαν διάφορα σχήματα ,άλλα με θετική και άλλα με αρνητική παρουσία.

Το τελικό 42-71 διατήρησε τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» στην κορυφή αποδεικνύοντας ότι αυτή την εποχή είναι η κορυφαία ομάδα στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Στον αγώνα της Κυριακής είχαμε την συμμετοχή για πρώτη φορά της Ελένης Θάνου, μιας αθλήτριας με ήθος και σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα ,που φέτος στηρίζει την προσπάθεια των κοριτσιών της Μεγαλόπολης σε αντίθεση με κάποιες άλλες ¨διαφορετικές συμπεριφορές¨.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 6-16/8-24/7-13/21-18.

«ΑΜΙΛΛΑ» : ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ-ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΚΑΖΙΩΤΗ-ΜΙΧΑΛΟΥ-ΜΙΧΑ-ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΚΚΩΝΗ-ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΚΚΩΝΗ Α.-ΜΑΓΚΛΑΡΗ-ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ.

«ΠΕΛΑΣΓΟΣ» : ΣΕΦΕΡΟΥ ΣΤ.-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΧΑΒΑΡΗ-ΘΑΝΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ-ΤΣΙΝΤΩΝΗ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΜΙΧΟΛΙΑ-ΚΑΝΤΕΛΗ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια