Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Με τέσσερις αγώνες ,δυο κάθε ημέρα  , συνεχίστηκαν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα...

Πελασγός: Με τέσσερις αγώνες ,δυο κάθε ημέρα  , συνεχίστηκαν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για τις  κατηγορίες ΜΙΝΙ και ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Για το τμήμα μίνι οι υπέροχοι μικροί του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ που έδιναν το Σάββατο 21/05/2022τον πρώτο επίσημο αγώνα της αθλητικής τους πορείας, αγωνίστηκαν στο κλειστό της Μεγαλόπολης με αντίπαλο την ομάδα του Αρκαδικού. Οι αθλητές του ¨ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ¨ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας περισσότερες εμπειρίες ,μεγαλύτερη ηλικία και βεβαίως ψηλότερα κορμιά.

Με το πέρασμα του χρόνου ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ εμφανίστηκε καλύτερος και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα τέσσερα τουλάχιστον οκτάλεπτα. Οι αθλητές και των δυο ομάδων προσέφεραν παρά την μικρή ηλικία τους πολύ ωραίο θέαμα και εντυπωσιακή  αγωνιστικότητα, κερδίζοντας στο τέλος το καθολικό χειροκρότημα.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 22/05/2022 το μίνι αγωνίστηκε στην Σπάρτη με αντίπαλο τον ¨ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ¨. Παρά την κούραση από την προηγούμενη ημέρα οι μικροί εντυπωσίασαν με την απόδοση τους και την αγωνιστικότητα τους , έχοντας υπεροχή τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Το τμήμα παμπαίδων αγωνίστηκε το Σάββατο στη ΤΕΝΤΑ με το αντίστοιχο τμήμα  του ¨ΠΡΩΤΕΑ¨ σε έναν αγώνα που οι μικρότεροι ηλικιακά αθλητές του ¨ΠΕΛΑΣΟΥ¨ έπαιξαν σχεδόν τέλεια δίνοντας μια άνετη και ευρεία  νίκη για την Μεγαλόπολη.

Την επόμενη ημέρα ακολούθησε το ντέρμπυ ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος ,του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ και της ¨ΚΑΛΑΜΑΤΑ¨80 ,στο κλειστό της Μεγαλόπολης. Η ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ εμφανίστηκε πολύ κουρασμένη έχοντας μάλιστα και  μια σημαντική απουσία αυτή του Γιαννόπουλου . Η ¨ΚΑΛΑΜΑΤΑ¨80 κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και σε όλη  την διάρκεια  του αγώνα παίρνοντας  τελικά την  νίκη με διαφορά δώδεκα (12) πόντων . Οι συνεχείς αγώνες των παιδιών του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ που είχαν συμμετοχή τόσο στο ανδρικό τμήμα οσο και στο παιδικό έχει φέρει αρκετή εμπειρία αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη επιβάρυνση στους αθλητές Το ευχάριστο σημείο των δυο αγώνων η εμφάνιση της Παπαδοπούλου που ήταν και τις δυο ημέρες εντυπωσιακή.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,835ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,361ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια