Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠελασγός: Κοπή πίτας στο κλειστό γυμναστήριο με τον Νίκο Μπουντούρη

Πελασγός: Κοπή πίτας στο κλειστό γυμναστήριο με τον Νίκο Μπουντούρη

Σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 16:00

Σήμερα Δευτέρα 29/1/2018 ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Μεγαλόπολης ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο φυσικό του χώρο το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Το ξεκίνημα της γιορτής θα γίνει στις 16.00 με δράσεις, μουσική και παιχνίδια των ακαδημιών και θα συνεχιστεί με συζήτηση ,ανταλλαγή απόψεων και την κοπή της πίτας . Η χρονιά που πέρασε ήταν για τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ εκπληκτική αφού κατάφερε να κατακτήσει ΠΕΝΤΕ τίτλους και να αποτελεί κατά γενική ομολογία την ομάδα πρότυπο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ειδικά στα τμήματα υποδομών.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Νίκος Μπουντούρης ένας μπασκετάνθρωπος που έκτος από τους πολυάριθμους τίτλους του διακρίνεται για την συνέπεια και το ήθος του .
Καλούμε τους κατοίκους της Μεγαλόπολης να μας τιμήσουν με την παρουσία τους .

Λίγα λόγια για τον καλεσμένο.
Ο Νίκος Μπουντούρης αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό Έλληνα παίκτη που έχει στο παλμαρέ του Κύπελλο Κυπελλούχων, Κύπελλο Κόρατς και το τρόπαιο της EuroLeague ταυτόχρονα. Είναι πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Α1 και δεύτερος στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ. Γεννήθηκε στο Βόλο και εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα με την κατάκτηση μάλιστα του πανελληνίου πρωταθλήματος των εφήβων. Σε ηλικία 18 ετών αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με τον οποίον κατέκτησε πρωτάθλημα το 1992, κύπελλο το 1995,κύπελλο Ευρώπης το 1991 και Κόρατς το 1994. Επόμενη ομάδα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με το οποίον κατέκτησε δυο πρωταθλήματα 1999 και 2000 καθώς και την ευρωλίγκα το 2000.Επόμενος σταθμός ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με το οποίον κατέκτησε το κύπελλο το 2002 .Αργότερα έπαιξε στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ,το ΜΑΡΟΥΣΗ και την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Πατρών.
Υπήρξε για πολλά χρόνια βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Σήμερα είναι προπονητής στον ΓΣ Βριλήσσια, συνεργάζεται με το με το ιδιωτικό σχολείο CGS στο οποίο είναι υπεύθυνος για το άθλημα του basketball στο ELITE ATHLETES PROGRAMME. Συνεργάζεται επίσης με το OLYMPIA CAMP στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας και είναι υπεύθυνος για το basketball.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,832ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια