ΑρχικήΑΡΘΡΑΠαρουσίαση του ανεξάρτητου περιφερειακού συνδυασμού του Γιώργου Δέδε «Νέοι Δρόμοι» στην Τρίπολη...

Παρουσίαση του ανεξάρτητου περιφερειακού συνδυασμού του Γιώργου Δέδε «Νέοι Δρόμοι» στην Τρίπολη (pics,vid)

Ως ανεξάρτητο παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες τον περιφερειακό αυτοδιοικητικό  συνδυασμό του «Νέοι Δρόμοι» για την Πελοπόννησο, με τον οποίο θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επικείμενες εκλογές .

Η σημερινή είναι η γενέθλια πράξη της νέας περιφερειακή παράταξης, ανέφερε ο κ. Δέδες στην αρχή της συνέντευξής του την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, έχοντας δίπλα του τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΠεΣυ Νίκο Πατσαρίνο και τον Γιώργο Πουλοκέφαλο, με τον οποίον είχαν συμπορευτεί για τον ίδιο σκοπό στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές.

«Είμαστε κομματικά αδέσμευτοι, χωρίς καμία κομματική εξάρτηση, ανεξάρτητοι,  με ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο το οποίο θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε τις επόμενες ημέρες» ανέφερε ο κ. Δέδες, ξεκαθαρίζοντας ότι κανένα κόμμα δεν έχει στηρίξει έως τώρα τον συνδυασμό.

Ανοίγουμε το τόξο και στο ψηφοδέλτιό μας θα υπάρξουν άτομα από τον κεντροδεξιό χώρο, μιας και η απλή αναλογική αυτό πρεσβεύει: τη συναίνεση

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων όμως ο κ. Δέδες σημείωσε ότι είναι καλοδεχούμενη η στήριξη αν αυτή υπάρξει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα πάρει σβάρνα τα πολιτικά κόμματα.

Στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Δέδες έδωσε τον λόγο στον κ. Πατσαρίνο ο οποίος μίλησε για την υποψηφιότητά του στο πλευρό του κ. Δέδε τονίζοντας ότι η παράταξη αυτή μέσα από τη στρατηγική στόχευση και την ιεράρχηση των αναγκών θα καλύψει τις ελλείψεις που έχει δημιουργήσει η νυν περιφερειακή αρχή.

Ο κ. Πατσαρίνος έκανε λόγο για μεγάλες αστοχίες της διοίκησης του κ. Τατούλη, τονίζοντας ότι ο περιφερειάρχης υπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς και χειρίζεται χωρίς διαφάνεια ζητήματα της περιφέρειας.

Με την παράταξη ‘’Πελοπόννησος Πρώτα’’ δώσαμε μεγάλες μάχες, κάναμε προτάσεις, αντιπολιτευτήκαμε ενιαία, δηλώνουμε ‘’παρών’’ για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος

Ο κ. Πουλοκέφαλος έπειτα μίλησε για την πορεία του στο περιφερειακό συμβούλιο, δηλώνοντας κι αυτός το δικό του ‘’παρών’’ στις επόμενες εκλογές.

Είμαστε εδώ, στους ‘’Νέους Δρόμους’’, έχουμε μία νέα πρόταση, δυναμική και ελπιδοφόρα, για να δώσουμε τέλος στις φωτοβολίδες τις περιφερειακής αρχής που δεν λύνουν τα προβλήματα

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Δέδες κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της θητείας τους ως γενικού γραμματέα στο υπουργείο Υποδομών.

Ο κ. Δέδες μίλησε για έργα που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και για έργα τα οποία είναι έτοιμα μελετητικά. Ο κ. Δέδες απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι οποίες είχαν να κάνουν με το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων, με τις διαπεριφερειακές συνεργασίες, αλλά και με το γεγονός ότι ο ίδιος  εγκατέλειψε τη θέση του περιφερειακού συμβούλου για να λάβει θέση στο υπουργείο Υποδομών.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δέδες αναφέρθηκε σε δύο μεγάλα έργα για την Αρκαδία τα οποία, όπως σημείωσε, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 θα ξεκινήσουν. Ένα από αυτά είναι η παράκαμψη των Λαγκαδίων, αλλά και η νέα περιφερειακή οδός στην Τρίπολη.

Είμαστε έμπειροι, δεν σταματάμε εδώ

Ύστερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης διάβασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης «Νέοι Δρόμοι». Μερικά από τα σημεία αυτής κάνουν λόγο για ανάπτυξη στην πράξη, για περιφερειακά δημοψηφίσματα, για ψηφιοποίηση υπηρεσιών, για διαπεριφερειακές συνεργασίες.

Κλείνοντας, διάβασε το προσκλητήριο της παράταξης καλώντας τους πολίτες από τους δημοκρατικούς χώρους να συστρατευτούν μαζί του.

Οι «Νέοι Δρόμοι» είναι ο «μονόδρομος» για την έξοδο από τα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει η απερχόμενη διοίκηση στην Πελοπόννησο

Έφη Καστραντά από το ArcadiaPortal.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια