Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΠαραπλανητικά email για τα προγράμματα στις περιοχές των εδαφικών σχεδίων δίκαιης αναπτυξιακής...

Παραπλανητικά email για τα προγράμματα στις περιοχές των εδαφικών σχεδίων δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης

Τις προηγούμενες ημέρες  διαπιστώσαμε ότι έχουν σταλεί ενημερωτικά email  από γραφεία μελετών  – συμβούλων  από διάφορες πόλεις ( Αθήνα Θεσσαλονίκη) κλπ. ενημερώνοντας τις  επιχειρήσεις  ανεξαρτήτου αντικειμένου για τα δυο  προγράμματα που πρόκειται να προκηρυχθούν (προδημοσίευση)  στις περιοχές των εδαφικών σχεδίων δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης .

Το ένα  πρόγραμμα  αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις με προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη )  μόνο για τον Δήμο Μεγαλόπολης  4.500.000  ευρώ και για τους υπόλοιπους Δήμους (Τρίπολης, Γορτυνίας, Οιχαλίας  ) 4.500,000  ευρώ .

Επίσης  για νέες και υπό ίδρυση επιχειρήσεις  στον Δήμο Μεγαλόπολης  αντιστοιχούν 3.000.000 ευρώ και για τους υπόλοιπους τρεις  Δήμους άλλα 3.000.000 ευρώ .

Οι επιστολές (email ) που στέλνουν τα γραφεία συμβούλων αναφέρουν τον συνολικό προϋπολογισμό των δυο δράσεων που είναι αθροιστικά και με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  50.000.000 ευρώ , χωρίς να κάνουν διαχωρισμό ανά Περιφέρεια  δημιουργώντας σύγχυση   στους εν δυνάμει επενδυτές  ότι μπορούν να συμμετέχουν στον συνολικό προϋπολογισμό των 50.000.000  ευρώ . Οι συγκεκριμένες  δυο δράσεις  για τον Δήμο Μεγαλόπολης έχουν προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη ) μόνο  7.500.000 (επτά εκατομμύρια πεντακόσιες  χιλιάδες  ευρώ) .

Εφιστούμε την προσοχή των επιχειρηματιών , διότι ενώ είναι προδημοσίευση των προγραμμάτων , δεν έχουν ανακοινωθεί  ακόμη οι κωδικοί δραστηριότητας ΚΑΔ  για το ποιες  Επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν στην επικείμενη προκήρυξη .

Επίσης  θα πρέπει να είναι προσεκτικοί οι επιχειρηματίες  και να μην καταβάλλουν  κανένα χρηματικό ποσό  ως προκαταβολή με την πρώτη επικοινωνία με τα γραφεία συμβούλων τα οποία τους  είναι άγνωστα , γιατί στο παρελθόν  κάποιοι έχασαν τα χρήματά τους  επειδή τους υποσχέθηκαν  να τους εγκρίνουν τις μελέτες τους  και τελικά τίποτα από αυτά δεν έγινε  . Καλό είναι να εμπιστευόμαστε επαγγελματίες που γνωρίζουμε και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή μας .

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,834ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια