ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ«Παράσταση νίκης» του Τατούλη στην απολογιστική εκδήλωση στην Τρίπολη

«Παράσταση νίκης» του Τατούλη στην απολογιστική εκδήλωση στην Τρίπολη

Σε μία μεγαλειώδη εκδήλωση, όπου σύμφωνα με τους παρευρισκομένους βρέθηκαν πάνω από 3000 άτομα, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός  της περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 7 Απριλίου  στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.  Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης όταν έφτασε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου καταχειροκροτήθηκε, αγκάλιασε και χαιρέτησε όλον τον κόσμο που ήταν εκεί από νωρίς.

Ο κ. Τατούλης μίλησε για τα 3,5 χρόνια των μεγάλων έργων της περιφέρειας αλλά και για το μέλλον της επόμενης πενταετίας. «Δεν πιστέψαμε ούτε μια στιγμή στις λογιστικές αλχημείες που έφερε το παρελθόν, ούτε έργα για τα έργα, ούτε έργα για την απορρόφηση. Οι υποδομές της Πελοποννήσου υπηρετούν το στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου να φέρουν πραγματική ανάπτυξη».

Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «οι αρχές της περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η εξωστρέφεια, η αποτελεσματικότητα, η διαφάνεια, η ανεξαρτησία και η ηγεσία καθώς στη φουρτούνα το καράβι χρειάζεται καπετάνιο και ο τόπος κυβερνήτη».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχία της περιφέρειας Πελοποννήσου όσον αφορά το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, όπου πέτυχε τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση μελετών ανάμεσα σε όλες τις περιφέρειες της χώρας εξασφαλίζοντας 24.000.000 ευρώ για να γίνουν οι απαραίτητες και αναγκαίες μελέτες υποδομών.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο ArcadiaPortal

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια