ΑρχικήΑΡΘΡΑΠαν. Μπούρας: Γεφύρι της Άρτας η συνδετήρια οδός Μεγαλόπολης

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Παν. Μπούρας: Γεφύρι της Άρτας η συνδετήρια οδός Μεγαλόπολης

Ένα από τα θέματα τα οποία απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης την Τετάρτη 16 Μαρτίου ήταν και η έγκριση αδείας πραγματοποίησης εργασιών κατασκευής του ισόπεδου Κόμβου (της συμβολής) της συνδετήριας οδού του ΑΚ Μεγαλόπολης με την περιμετρική οδό της πόλης της Μεγαλόπολης, η οποία, να αναφέρουμε, είναι συνολικού μήκους 2 χλμ.

Το συγκεκριμένο έργο της συνδετήριας οδού έχει καθυστερήσει περίπου πέντε χρόνια λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων, ωστόσο, όταν ολοκληρωθεί, θα ικανοποιηθεί ένα βασικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Μεγαλόπολης.

Το θέμα πυροδότησε αντιδράσεις στη συνεδρίαση καθώς το έργο αυτό έχει απασχολήσει έντονα την κοινωνία της Μεγαλόπολης διότι υπάρχουν καθυστερήσεις και παρασκήνιο.

Ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, ενημερώνοντας τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, σε συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο στις 7 Μαρτίου, είχε αναφέρει ότι το έργο θα παραδοθεί τον Ιούνιο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μπούρα Παναγιώτη ενημερώθηκε για το θέμα. Ο πρώην δήμαρχος κ. Μπούρας είπε ότι δεν υπάρχουν εμπλοκές στο έργο και μίλησε για τις ενέργειες που είχε τρέξει ο ίδιος όταν βρισκόταν στη διοίκηση του Δήμου Μεγαλόπολης. Ο κ. Μπούρας μίλησε για όλες τις καθυστερήσεις οι οποίες έχουν παρουσιαστεί, καθώς οι εργασίες που πρέπει να γίνουν, περνούν μέσα από εδάφη ιδιοκτησιών με τη διαδικασία να γίνεται ακόμα πιο αργή, τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες δεν δίνουν συναίνεση για να γίνουν οι συγκεκριμένες εργασίες.

Η συνέχιση των εργασιών δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συναίνεση των ιδιόκτητων, τόνισε, με την πλειοψηφία του ΔΣ και τον δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο να αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες έχουν συναινέσει και ότι οι εργασίες μπορούν να συνεχιστούν.
Όλον αυτόν τον καιρό που υπάρχουν οι καθυστερήσεις θα έπρεπε να είχε γίνει μια αναλογιστική μελέτη, προκειμένου το έργο να συνεχιστεί.

[blockquote style=”1″]Η συναίνεση των ιδιόκτητων είναι η μόνη εκκρεμότητα και ελπίζω σύντομα το έργο να εξελιχθεί[/blockquote]

Μία ακόμα καθυστέρηση που δεν επιτρέπει στις εργασίες να ολοκληρωθούν, είναι και το κώλυμα που υπήρξε με την Αρχαιολογική, καθώς κάθε κομμάτι του έργου περνούσε πάνω από αρχαία, και αυτό καθυστερούσε τη χάραξη.
Όσο για την ένταση η οποία προκλήθηκε στη συνεδρίαση, ο κ. Μπούρας την χαρακτήρισε ως ένα ατυχές γεγονός το οποίο δεν θα επαναληφθεί.

από το ArcadiaPortal.gr

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε χωριά της Μεγαλόπολης την Τρίτη 28 Ιουλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 28 Ιουλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές...

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς από τον Αναβρυτό

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία!!!Ευχαριστούμε πολύ τους δωροθέτες μας.Τα δώρα θα τα...

ΠΑ.Σ.Α.Σ.-ΔΕΗ: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη

ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΚαλούμε τους συναδέλφους συνταξιούχους να συμμετάσχουν και να δώσουμε το...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης την Τρίτη 28 Ιουλίου με 18 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 28η του μήνα Ιουλίου του έτους 2026, ημέρα της εβδομάδας...

Νέα του Συλλόγου Βασταίων

Η Αγγελική Νικολάου Γαλάνη, μέλος του Συλλόγου μας, πήρε τον δρόμο που δεν έχει...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img