ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΟ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !

Ο  Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι δέχεται κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και επίσης δέχεται να ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση!
Όλα αυτά για να σωθεί η χώρα!

Ο Παπανδρέου δηλώνει μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ότι..”Ήταν μπλόφα το δημοψήφισμα, για να δεχτεί ο Σαμαράς κυβέρνηση εθνικής ενότητας”!

Αν θυμηθούμε και την δήλωση του Καρατζαφέρη το πρωί ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες πιέζουν για να γίνουν όλα τα παραπάνω και ήδη έχει βρεθεί και ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός ΄τοτε με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς σύρεται πίσω από τον Καρατζαφέρη , την Ντόρα και τον Παπανδρέου , αλλάζει την στάση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για την δανειακή σύμβαση ..και όλα αυτά γιατί?

Tι άλλαξε και σήμερα τα δέχεται όλα αυτά η Νέα Δημοκρατία? Και γιατί δεν τα δεχόταν από την πρώτη στιγμή και να μην αφήσει το ΠΑΣΟΚ να καταστρέψει τα πάντα?
Οι διευκρινήσεις που δίνουν από την Νέα Δημοκρατία για τις δηλώσεις και για τις λεπτομέρειες κρίνονται αστείες.
Η μόνη απάντηση που υπάρχει είναι ότι τώρα το επιβάλλουν οι Σύμμαχοι μας! Μα για να γίνει Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς!
Γιατί αυτή την στιγμή εμφανίζεται Η νέα Δημοκρατία να δίνει χέρι σωτηρίας στον αποτυχημένο Γιώργο Παπανδρέου?

Αναγνωρίζω ότι όλοι οι πολίτες αγωνιούν για την επόμενη μέρα και αν έχουμε καμμία τύχη χωρίς την ευρώπη η έξω από το ευρώ. Η πολιτική ( μέχρι τώρα) της Νέας Δημοκρατίας μας καθησύχαζε όλους και μας έδινε μια προοπτική. Τώρα όλοι θα φοβόμαστε ότι με την πρώτη δυσκολία και οι επόμενοι κυβερνώντες θα υπακούουν στα ξένα κέντρα και στα συμφέροντα!

Όταν πήγαινε το καλοκαίρι στην Ευρώπη και τον πίεζαν όλοι και μας μίλαγε για πλήρη αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και των δανείων, όλοι μας πιστέψαμε ότι υπάρχει άλλη λύση. Και τώρα που στην Πορτογαλία αλλά και παντού αρχίζουν να το δέχονται αυτό και να δικαιώνεται η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας , ακούμε ξαφνικά να ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και να δούμε πάλι τις λεπτομέρειες!

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ κύριε Σαμαρά!

Θεωρώ μεγάλο λάθος τις παραπάνω κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά και σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του στο Ζάπειο 2 για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στη ΔΕΗ με αναγκάζουν να μην ψηφίσω το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές! Και πιστεύω ότι ανάλογους προβληματισμούς έχουν πολλοί συμπολίτες μας.
Καλό θα ήταν ο κύριος Σαμαράς να ρίξει μια ματιά στα όσα έχουν αποφασιστεί στο προηγούμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πριν συνεχίσει να κάνει δηλώσεις. Γιατί σε πολλά από αυτά είναι διαφορετικές και σε πλήρη αντίθεση!

Το λάθος που κάνει ο Σαμαράς θα είναι ολέθριο και για την χώρα αλλά και για όσους πίστευαν ότι η Νέα Δημοκρατία έβαλε μυαλό από τα  λάθη της.
Τελικά βλέπουμε τους πολιτικούς μας να μηνέχουν καταλάβει την βούληση του κόσμου και την αγωνία του.
Λυπάμαι ειλικρινά και δεν αναγνωρίζω πλέον αυτό το κόμμα και αυτούς τους πολιτικούς!
Όπως λυπάμαι ειλικρινά και ανησυχώ για το μέλλον της πατρίδας μας με τόσο αναξιόπιστους και παρτάκηδες πολιτικούς που έχουμε αυτή την εποχή στην Ελλάδα!

Γιά όσους με ρωτάτε που άλλαξε γνώμη ο Αντώνης Σαμαράς και τι άλλο μπορούσε να κάνει δείτε τα παρακάτω βίντεο και παρακολυθήστε τι έλεγε ο ίδιος!

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά για την αποδοχή ψήφισης δανειακής σύμβασης!

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική ομάδα 2 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά μετά την 26η Οκτωβρίου

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια