ΑρχικήΑΡΘΡΑΟ Δρόμος προς Ίσαρη-Βάστα είναι κλειστός η ανοικτός;

Ο Δρόμος προς Ίσαρη-Βάστα είναι κλειστός η ανοικτός;

Ο επαρχιακός δρόμος προς Ίσαρη-Βάστα έχει σοβαρά προβλήματα λόγω των μεγάλων καθιζήσεων που έχουν γίνει. Από ότι μαθαίνουμε είναι κλειστός για κυκλοφορία, ανεπίσημα όμως ο δρόμος είναι ανοιχτός αφού δεν υπάρχει η σχετική σηματοδότηση – ενημέρωση στο ξεκίνημα του δρόμου στην παλιά εθνική οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί οδηγοί να μαθαίνουν για τα προβλήματα όταν βρεθούν στο σημείο.

Εκεί πλέον ο καθένας οδηγός αποφασίζει από μόνος του αν θα συνεχίσει με κίνδυνο να περάσει από τον χαλασμένο δρόμο ή αν θα γυρίσει πίσω να κάνει ολόκληρο γύρο από Διαβολίτσι Μεσσηνίας.

Οι περισσότεροι οδηγοί φυσικά ρισκάρουν αλλά όσο περνάνε αυτοκίνητα τόσο το πρόβλημα μεγαλώνει. Και φυσικά ανα πάσα ώρα μπορεί να γίνει ατύχημα.

Ποιοι είναι αρμόδιοι να μας ενημερώσουν, είναι κλειστός η είναι ανοικτός ο δρόμος; Γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση και σήμανση και ταλαιπωρούνται οι οδηγοί;

Το βασικό είναι να γίνουν πολύ γρήγορα οι απαραίτητοι έλεγχοι και να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης, γιατί έχει αποδειχθεί ότι οι προσωρινές λύσεις καταλήγουν να μένουν μόνιμες.


Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια