ΑρχικήΑΡΘΡΑΟλοκληρώθηκαν οι διανομές τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών στους δικαιούχους του προγράμματος...

Ολοκληρώθηκαν οι διανομές τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ολοκληρώθηκε στο Δήμο Μεγαλόπολης η έκτη δωρεάν διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6  και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου  2021 στον χώρο της λαϊκής αγοράς Μεγαλόπολης.

 Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID 19, όπως  ορίζει η νομοθεσία, τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους ωφελούμενους. Τα προϊόντα που μοιράστηκαν ήταν:

Για μία ακόμα φορά η άριστη  συνεργασία του προσωπικού του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» του Δήμου (ως διαχειριστή του προγράμματος) με την εταιρεία διανομής και τους δικαιούχους του προγράμματος είχε ως αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την αποπεράτωση της διανομής που αφορούσε  228 οικογένειες από τις οποίες  παρέλαβαν σχεδόν όλες.

   Η συμμετοχή των δικαιούχων στην  παραλαβή των προϊόντων εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλη και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την ανάγκη συνέχισης και ενίσχυσης του προγράμματος για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας σε τακτική βάση. Επιπλέον, η συνεργασία των υπευθύνων του Νομικού Προσώπου με τον επικεφαλής εταίρο  Δήμο Τρίπολης είναι συνεχής και ουσιώδης  προκειμένου να έχουμε το καλλίτερο αποτέλεσμα για τους εξυπηρετούμενους.

Για κάθε μελλοντική διανομή θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση και ενημέρωση με sms στα τηλέφωνα των δικαιούχων. Παρακαλούμε ωστόσο τους εκάστοτε δικαιούχους να προσέχουν τις ημερομηνίες και ώρες διανομής δεδομένου ότι τα αδιάθετα προϊόντα επιστρέφονται και δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσής τους μετά την ολοκλήρωση της διανομής.

Ο Πρόεδρος
Κυριακόπουλος Αντώνιος

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια