Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΡΘΡΑΟλοκλήρωση έργων ύδρευσης στην Καρύταινα (photo)

Ολοκλήρωση έργων ύδρευσης στην Καρύταινα (photo)

Ύστερα από συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες και υπερπήδηση εμποδίων  και μετά την κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης και την λειτουργία του νέου αντλιοστασίου την άνοιξη του 2018, σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε δωρεάν από τον πατριώτη μας Γεώργιο Μητσόπουλο, εις μνήμη του παππού του Βασιλείου Ν. Σωτηρόπουλου, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες συντηρήσεως και επισκευής όλων των δεξαμενών της Καρύταινας καθώς και η διάνοιξη νέου δρόμου πρόσβασης  προς τη μεσαία. Τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνοντας δύο αντλίες νερού μεταξύ αυτών και εφεδρική, καθώς και σύγχρονο αυτοματισμό για την μεταξύ τους επικοινωνία. Παράλληλα έγιναν εργασίες επισκευής και συντήρησης της πηγής στη θέση Παλάτι με τοποθέτηση νέας πόρτας inox κλπ.

Τέλος έγινε τοποθέτηση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου της στάθμης του νερού των δεξαμενών, στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου της Καρύταινας με σκοπό την πλήρη εικόνα της λειτουργίας τους ανά πάσα στιγμή.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ενεργειών κι εργασιών είναι η βελτίωση της ζωής του συνολικά εξυπηρετούμενου υδρευόμενου πληθυσμού και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας με  την εξασφάλιση της εξαιρετικής ποιότητας πόσιμου νερού.

Φορέας χρηματοδότησης του έργου ήταν ο κοινοτικός σύνδεσμος Γόρτυνος με έδρα την Καρύταινα, με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης όπου χρειάστηκε.

Ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας
Καρύταινας Δήμου Μεγαλόπολης
Ιατρόπουλος Πέτρος

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,835ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,361ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια