ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης, κατά τη συνεδρίαση της 5ης Μαρτίου 2012 αποφάσισε τα κάτωθι…..
 
ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΑΠΟΝΤΕΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
Χριστογιαννόπουλος Αθανάσιος Μέλος
Στασινός Θεόδωρος
Πρόεδρος
Τσίρμπα Πολύμνια
Αντιπρόεδρος
Μπιλίσης Γεώργιος
Μέλος
Ζέρβας Νεκτάριος
Μέλος
 

ΘΕΜΑ : Λειτουργία Δημοτικών Αποχωρητηρίων.
Αρ. Απόφ.: 15/2012

Το ανωτέρω θέμα τέθηκε μετά από εισήγηση του μέλους Νεκτάριου Ζέρβα, ο οποίος έθεσε θέμα επαναλειτουργίας των υπόγειων τουαλετών της κεντρικής πλατείας.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα είπε τα εξής.
Στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας υπάρχουν υπόγεια αποχωρητήρια τα οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκονται κλειδωμένα, εκτός λειτουργίας και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μετά από προσωπική έρευνα και συζητήσεις με τους αρμόδιους κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ενδεχόμενο άνοιγμα και επαναλειτουργία των υπόγειων αποχωρητηρίων της κεντρικής πλατείας προϋποθέτει την ανάγκη μόνιμης φύλαξης και της καθημερινής συχνής καθαριότητας του χώρου δημιουργώντας πάγια έξοδα, προϋποθέτει επίσης και την ανακατασκευή τους ώστε να πληρούνται οι όροι ασφάλειας και υγιεινής τους.
Στο χώρο που πραγματοποιείται η λαική αγορά, υπάρχουν αποχωρητήρια υπόγεια τα οποία βρίσκονται σε λειτουργία για τις ανάγκες της λαικής αγοράς και μόνο. Εξ αιτίας όμως της δυσκολίας πρόσβασης σε αυτά παρατηρείται το δυσάρεστο φαινόμενο να μετατρέπεται ο ευρύτερος χώρος πέριξ της λαϊκής αγοράς σε υπαίθριο αποχωρητήριο.
Έχοντας τις διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής για κάλυψη των αναγκών των πολιτών στα αποχωρητήρια του κτιρίου που θα στεγάσει το νέο Δημαρχείο και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που δημιουργούν οι προϋποθέσεις λειτουργίας των ήδη υπαρχόντων υπόγειων αποχωρητηρίων, προτείνω να παραμείνουν κλειστά τα αποχωρητήρια της κεντρικής πλατείας.
Όσο για τα αποχωρητήρια της λαικής αγοράς, εισηγούμαι την προμήθεια και τοποθέτηση χημικών τουαλετών οι οποίες θα λειτουργούν παράλληλα με τις υπάρχουσες κατά την λειτουργία της λαικής αγοράς και μόνο. Αν υπάρχει δυνατότητα, να απομακρύνονται από τον χώρο της λαικής αγοράς με την λήξη της (εντός της ημέρας), να απολυμαίνονται και να επιστρέφουν έτοιμες προς χρήση κατά την ημέρα της Λαικής Αγοράς (Πέμπτη βράδυ).
 
Κατόπιν τούτων έθεσε υπόψη του Συμβουλίου τα ανωτέρω και κάλεσε τα μέλη του να αποφασίσουν σχετικά.
 
Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης, αφού έλαβε υπόψη τα όσα εισηγήθηκε ο Πρόεδρος και ύστερα από διαλογική συζήτηση.
 
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι κατά πλειοψηφία
Εγκρίνει την πρόταση του Προέδρου.
Ο Νεκτάριος Ζέρβας ψήφισε κατά της προτάσεως του Προέδρου λέγοντας ότι πρέπει να λειτουργήσουν οι υπάρχουσες υπόγειες τουαλέτες της κεντρικής πλατείας και να παραμείνουν όπως είναι οι τουαλέτες της λαικής αγοράς.
 
 
ΘΕΜΑ : Προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος για κλείσιμο λακκουβών.
Αρ. Απόφ.: 16/2012
 
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα είπε τα εξής.
To θέμα των λακκουβών σε όλο το οδικό δίκτυο της πόλης είναι ένα γνωστό και διαχρονικό πρόβλημα..
Το πρόβλημα όμως έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τέτοιες που να θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τα οχήματα αλλά και την σωματική ακεραιότητα των πολιτών (μηχανάκια – ποδήλατα).
Για τον λόγο αυτό εισηγούμαι την άμεση προμήθει

α ψυχρ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧEΙΟ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑΣΙΝΕ ΤΟΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΟΥ ? ). ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ??

  2. ΘΕΡΜΑ ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧEΙΟ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑΣΙΝΕ ΤΟΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΟΥ ? ). ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ??

  3. ΘΕΡΜΑ ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧEΙΟ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑΣΙΝΕ ΤΟΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΟΥ ? ). ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ??

  4. ΘΕΡΜΑ ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧEΙΟ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑΣΙΝΕ ΤΟΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΟΥ ? ). ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια