ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

“Υπογράφηκε η Σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του έργου «AΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΟΜΑ ΚΑΛΑΜΩΝ, ΜΑΡΑΘΟΥΣΑΣ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΝΤΟΣ Ε.Ρ.Σ. Δ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ», στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης Πράξης «AΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΟΜΑ ΚΑΛΑΜΩΝ, ΜΑΡΑΘΟΥΣΑΣ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΝΤΟΣ Ε.Ρ.Σ. Δ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» με κωδικό MIS 448229, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτικής Ελλάδας- Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων”, συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Μετά τον έλεγχο της διαδικασίας από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της ΕΠ.ΔΕΠΙΝ και το πράσινο φώς από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, υπογράφηκε σήμερα, 10-04-2014, στο Δημαρχιακό κατάστημα Μεγαλόπολης, οδός Π. Κεφαλά και Σταθοπούλου, η Σύμβαση Κατασκευής του έργου «AΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΟΜΑ ΚΑΛΑΜΩΝ, ΜΑΡΑΘΟΥΣΑΣ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΝΤΟΣ Ε.Ρ.Σ. Δ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» μεταξύ του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτη Μπούρα, του Διευθύνοντα Συμβούλου της Αναπτυξιακής Πάρνωνα. Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ κ. Μαρίνη Μπερέτσου και του αναδόχου Χαράλαμπου Σπυριδάκου του Σταύρου Ε.Δ.Ε.

Το έργο που υλοποιείται αφορά στην κατασκευή του νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των οικισμών ΜΟΜΑ Καλαμών, Μαραθούσας και στην επέκταση του δικτύου ύδρευσης εντός Ε.Ρ.Σ. του Δήμου Μεγαλόπολης, συνολικού μήκους 13.000 μέτρων .
Το νέο δίκτυο ύδρευσης θα χρησιμοποιείται για την κάλυψη των υδρευτικών αναγκών των κατοίκων των οικισμών και θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες πυρόσβεσής τους. Επιπλέον, θα καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες των οικισμών τόσο στην παρούσα φάση όσο και για τα επόμενα χρόνια και θα αντικατασταθεί το πεπαλαιωμένο υφιστάμενο δίκτυο.

Εκ του Δήμου

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια