ΑρχικήΣΥΛΛΟΓΟΙΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΠΟΤΑΜΙΤΩΝ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΠΟΤΑΜΙΤΩΝ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Ο Σύλλογος Τριποταμιτών Μεγαλοπόλεως ” Ο Άγιος Δημήτριος” ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του σχετικά με την κοπή της πίτας που έκανε και όλα τα τελευταία νέα που έχουν προκύψει από την διαδικασία απαλλοτρίωσης του Τριποτάμου από την ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Προς τους απανταχού Τριποταμίτες

            Αγαπητοί μας,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συγκεντρωθήκαμε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο ΄΄Μουσείο΄΄, προκειμένου να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Η συμμετοχή των μελών μας ήταν ικανοποιητική. Κατ’ αρχήν ο Πρόεδρος κ. Δάρρας Ηλίας, προέβη στον απολογισμό της δράσης του  απερχόμενου Δ.Σ τον τελευταίο χρόνο και ενημέρωσε τη συνέλευση για τα νέα του χωριού μας και συγκεκριμένα για το θέμα της  πορείας απαλλοτρίωσης του χωριού μας, μετά τις κατολισθήσεις του Σεπτεμβρίου.

Συμπλήρωσε ο Γραμματέας κ. Αποστολόπουλος και ο Ταμίας κ. Παπαγεωργίου Γιώργος  έκανε τον οικονομικό απολογισμό  των δύο ετών. Ακολούθησε συζήτηση και διατυπώθηκαν απόψεις μελών του συλλόγου μας. 

 Στη συνέχεια κόψαμε την πίτα μας ευχόμενοι μια ευτυχισμένη, δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και προκοπή όλων, παρόντων και απόντων συμπατριωτών μας.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον εκδότη της εφημερίδας μας ΄΄ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ΄΄κ. Κ. Φίλανδρο που μας τίμησε με την παρουσία του και να του ευχηθούμε καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες και διακρίσεις για τον ίδιο και την εφημερίδα του που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 μετά τη θεία Λειτουργία  έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο χωριό μας με τη συμμετοχή αρκετών κατοίκων, πατριωτών και φίλων . Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο παπα-Βασίλης μας. Μετά την κοπή της πίτας και τις ευχές, ο Πρόεδρος του συλλόγου μας ενημέρωσε  αναλυτικά για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και για την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί από τώρα και στο εξής προκειμένου να πετύχουμε τη μετεγκατάσταση κατ’ αρχήν του χωριού μας και την όσο το δυνατόν «καλύτερη» και δικαιότερη απαλλοτρίωση. Ακολούθησε συζήτηση και διατυπώθηκαν διάφορες απόψεις. Μετά τη συζήτηση αποφασίστηκαν τα εξής:

1.                  Εξουσιοδοτείται η επιτροπή που έχει συγκροτηθεί να συμμετάσχει στις συναντήσεις που θα καθοριστούν από κοινού με τη Δ.Ε.Η  για την πορεία των αιτημάτων των συμπατριωτών μας, την πορεία της απαλλοτρίωσης και την συμφωνία στο επίπεδο των τιμών.

2.                  Να μας γνωστοποιηθεί γραπτά από τη Δ.Ε.Η η απόφαση του Δ.Σ. της που αφορά τον ορισμό των εκπροσώπων της στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που θα ακολουθήσει.

3.                  Για κάθε σχετικό με την ως άνω διαδικασία θα ενημερώνεται γραπτά η επιτροπή μέσω του νομικού εκπροσώπου της κ. Αποστολόπουλου και όχι σε επίπεδο ατομικό.

Σημαντικό  βέβαια είναι η ομοφωνία και η σύμπνοια όλων των συμπατριωτών μας στην παραπέρα πορεία μας. Έτσι όλοι ενωμένοι θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο για το μέλλον του χωριού μας ,το σεβασμό των περιουσιών μας και της αξιοπρέπειάς μας γενικότερα.

Ακολούθησε συνεστίαση με μεζέ και κρασάκι. Το κρέας ετοιμάστηκε από τον πάρεδρό μας  Γεώργιο Δημόπουλο, τoν Αλέκο Δάρρα, το Δημοσθένη  Δημόπουλο και τους Κων/νο και Μιχάλη Χριστόπουλο. Ο Κων/νος Χριστόπουλος προσέφερε το κρασί , η Μαρία Δούκουρη το ψωμί και η Αντωνία Δάρρα την καρυδόπιτα. Τους ευχαριστούμε όλους και τους ευχόμαστε κάθε τι καλό τη νέα χρονιά.. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευχή και του χρόνου να είμαστε όλοι εκεί, να μη λείπει κανείς.

Τιμήσαμε ακόμα την  Αποστολοπούλου Κλεοπάτρα του Σπύρου  για την επιτυχία της  στο   Πολυτεχνείο της Πάτρας και τον Γιώργο Μαγκλάνη του Παναγιώτη που πέτυχε στο οικονομικό Αθηνών.. Τους ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

-Για συνδρομή και τους σκοπούς του συλλόγου μας προσέφεραν: από 100 Ε η Δασκαλοπούλου Χριστίνα ( στη μνήμη των γονέων της), ο Τσόγιας Δημήτριος, ο Παπαδόπουλος Κων/νος, ο Αρβανίτης Σωτήρης και ο Κουτσούκος Παναγιώτης, 70 Ε οι Αθανασόπουλος Ανδρέας και Ευθυμία, από 50 Ε οι: Ζουμπρή-Αχιλιά Φωτεινή, Αποστολόπουλος Σπύρος και Δέσποινα, Δημοπούλου- Δουκέλη Ρίτσα, Λάγιος Παναγιώτης, Κουτρής Δημήτρης, Παπαγεωργίου Γιώργος και Μαίρη, από 30 Ε οι: Δάρρας Ηλίας και Ισμήνη, Λάγιου Τούλα και Μάχη, από 20Ε οι: Κυριακόπουλος Χρήστος και Αναστασία, Μαγκλάνης Παναγιώτης, Λάγιος Δημήτριος, Μπουκιάς Νικόλαος, Αναγνωστοπούλου Γεωργία, Βανικιώτη-Μαραγκοπούλου Αγγελική, Γαλάνης Α. Κων/νος, Βουράνη Μεταξία, Χριστόπουλος κ. Γιώργος,15 Ε ο Λουρίκας Αθανάσιος,από 10 Ε οι: Βασιλόγιαννης Παναγιώτης, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Μπελιάς Ευάγγελος, Λάγιου-Τσιντή Χριστίνα, Παπαντωνίου Γεωργία, Μπελιά Σοφία, Κουρέτας Σπύρος, Αγγελίδης Μιχάλης και Τούλα Ηλιάδη, Κυριαζή Ηώ, Ανδριανός Φώτης, Δάρρα φωτεινή και Σπυρόπουλος Γιώργος, Δάρρας Αθανάσιος και Μηλαθιανάκη Κων/να, 5 Ε ο Δούκουρης Βασίλειος. Τους ευχαριστούμε όλους ευχόμενοι καλή και δημιουργική χρονιά.

 

*Επειδή μας τηλεφωνείται για το πού μπορείτε να  δώσετε τη συνδρομή σας ,σας πληροφορούμε ότι μπορείτε να τα δώσετε στα μέλη του συλλόγου μας ή να τα στέλνετε στη διέυθυνση: Νεφέλης 8 13121 ΙΛΙΟΝ στο όνομα του προέδρου μας κ. Δάρρα Ηλία.

 

Για το Δ.Σ του συλλόγου

  Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας

   Δάρρας Ηλίας                                            Αποστολόπουλος Σπύρος

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια