ΑρχικήΑΡΘΡΑΝα ξεσηκωθεί η Μεγαλόπολη και να διεκδικήσει άρση όλων των αδικιών

Να ξεσηκωθεί η Μεγαλόπολη και να διεκδικήσει άρση όλων των αδικιών

Έχει χαθεί κάθε μέτρο υποκρισίας για το μειωμένο τιμολόγιο

Πόσο κρίμα ένας ένας , Βουλευτές – Δημάρχοι και παρατρεχάμενοι , όλοι να πέφτουν στην παγίδα του λαικισμού.

Κλαίγονται και ζητιανεύουν σαν μικρά παιδάκια που τους πήραν το παιχνίδι. Τόσα χρόνια πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη αντίδραση. Μακάρι ρε φίλοι Αρκάδες να είχατε αντιδράσει τόσο έντονα όταν η τωρινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις καταδίκαζαν με τις αποφάσεις τους την Μεγαλόπολη.

Μακάρι να φωνάζατε τόσο πολύ όταν έφτιαχναν τις αποφάσεις για τα απόβλητα. Για τα ξεπουλήματα των μονάδων. Που είσαστε ρε παλικάρια όλοι σας τότε; Που είσαστε 6 μήνες τώρα που η Μεγαλόπολη διεκδίκησε και πήρε το μειωμένο; Που είσαστε χαμένοι και ξυπνήσατε ξαφνικά;

Πόσο υποκριτές γίνεστε , εσείς που έχετε Κυβερνήσει και τότε μόνο υπογράφατε αποφάσεις και μνημόνια υποθηκεύοντας το μέλλον μας;
Εσείς που είναι στο χέρι σας να δώσετε λύσεις στην Μεγαλόπολη αλλά δίνετε ψίχουλα.
Εσείς που είσαστε υπεύθυνοι να σχεδιάσετε το μέλλον της μεταλιγνιτικής Μεγαλόπολης αλλά δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα!

Λίγο ντροπή, λίγο τσίπα δεν έχετε; Πόσο ρεζίλι θα γίνετε στα μάτια μας;

Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι σας, σας λέω ειλικρινά , νιώθουμε την αδικία , είμαστε μαζί σας, να πάρει όλη η Αρκαδία το μειωμένο ρεύμα.

Μέσα από την σελίδα που έχω ζητάω από όλους τους Μεγαλοπολίτες:

Να ξεσηκωθεί η Μεγαλόπολη και να διεκδικήσει άρση όλων των αδικιών

Να ζητήσουμε και εμείς άρση της αδικίας και να δοθεί το μειωμένο σε όλη την Αρκαδία. Αλλά για να παίζουμε με ίσους όρους , ταυτόχρονα θα παλέψετε μαζί μας και θα ετοιμάσετε και θα υπογράψετε να έρθουν στην Μεγαλόπολη τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Να δίνεται το λιγνιτόσημο μόνο στην Μεγαλόπολη και τις πληγείσες περιοχές.
Να έρθουν πάλι πίσω Εφορία και οι άλλες υπηρεσίες. Να γίνει άμεσα βιομηχανική ζώνη στην Μεγαλόπολη. Να ξεκινήσει η ουσιαστική αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου.
Όλοι οι δήμοι και η Περιφέρεια να συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2 μεγάλους αγώνες στην πίστα μοτοκρός.
Υπάρχουν σίγουρα και άλλες προτάσεις που οι συμπολίτες μου θέλουν να προσθέσουν, για οικονομία του λόγου σταματάω εδώ.
 

Αδέρφια Αρκάδες πολιτικοί και αιρετοί

Στην επερχόμενη ευρεία σύσκεψη που έχετε οργανώσει να αποφασίσουμε όλοι μαζί για όλα τα παραπάνω. Και εμείς μαζί σας. Εδώ θέλω να σας δώ τι θα πείτε και τι θα απαντήσετε.
Θα περιμένω από όλους εσάς τους ευαίσθητους που μας κατακλύσατε με τα οργισμένα σας δελτία τύπου, ποιά θα είναι τώρα τα σχόλια σας και οι απαντήσεις σας, είμαι περίεργος να δω τις προτάσεις σας.
Ορίστε κύριοι , αφού νοιάζεστε τόσο πολύ , ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν !!

Αλεβίζος Παναγιώτης

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο δύναμη χρειάζεται να βγει κάποιος και να τους τα πει χύμα; Διάβασα το κείμενο και πραγματικά με έχετε καλύψει απόλυτα. Βγάλτε τους στην φόρα όλα τα παιχνιδάκια τους. Αν είχαν λίγο μυαλό και λίγη τσίπα πάνω τους θα ζήταγαν συγνώμη και θα κατέβαζαν το κεφάλι χαμηλά.
    Μπράβο και πάλι μπράβο κ. Αλεβίζο, επιτέλους κάποιος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

  2. Πολύ σωστά αυτά που λέτε με καλύπτουν απόλυτα.Εντύπωση μου προκαλεί όμως το γεγονός ότι αυτό το άρθρο σας δεν το έχει ανεβάσει κανένα αρκαδικό portlal και ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση γιατί δεν το έχει ανεβάσει το αδελφικό σας αν δεν κάνω λάθος συνεργάτες σας στο arcadiaportlal.Γιατί?
    Τους το στείλατε και σας έγραψαν κανονικά ή μήπως αυτό τα άρθρο δεν θέλετε να το δουν και οι Τριπολίτες αφού και σε αυτούς απευθύνεστε?

    • To άρθρο είναι προγραμματισμένο να αναρτηθεί στο ArcadiaPortal.gr σε λίγη ώρα. Ο λόγος που δεν αναρτήθηκε την ίδια ώρα με το Καφενείο είναι δική μου επιλογή , θέλω να δημοσιευθεί σήμερα που είναι και η συγκέντρωση στην Τρίπολη. Για τα υπόλοιπα αρκαδικά και μη ΜΜΕ δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους.
      Αλεβίζος Παναγιώτης

  3. Παρακολουθώ όλα τα νέα στην Μεγαλόπολη και την Αρκαδία. Το καφενείο της μεγαλόπολης και το Αρκαδία πόρταλ είναι τα μοναδικά μμε που αναφέρονται στο θέμα. Καμία άλλη φωνή από κανένα μμε , απόλυτη σιωπή παντού. Καμία αντίδραση από τον Δήμο Μεγαλόπολης η κάποιον άλλον φορέα.
    Αυτό που ζητάνε στην Τρίπολη έχετε δίκιο απόλυτο είναι εναντίον της Μεγαλόπολης, της αφαιρεί το πλεονέκτημα. Και προκαλεί μεγάλη αγανάκτηση σε όλους μας. Εμένα με ενοχλεί και πολύ ότι κανείς δεν μιλάει.
    Δεν γίνεται ένα μμε να σηκώνει μόνο του το βάρος απέναντι σε όλη την Αρκαδία.
    Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι κανένας δεν απαντάει στα ερωτήματα σας. Αυτό κάτι δείχνει σε μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια