ΑρχικήΑΡΘΡΑΝέα Συλλόγου Ανθοχωριτών 'Ο Άγιος Γεώργιος'

Νέα Συλλόγου Ανθοχωριτών ‘Ο Άγιος Γεώργιος’

Η  εταιρεία Biostalis επικεφαλής της οποίας είναι ο συμπατριώτης μας Φωτόπουλος Θοδωρής,έλαβε προσφάτως σημαντική διεθνή διάκριση στο διαγωνισμό «Η Ελλάδα καινοτομεί» που από κοινού συνδιοργάνωσαν η Τράπεζα EUROBANK και ο Σ.Ε.Β.

Η διάκριση της Biostalis ως καινοτόμου εταιρείας αφορά ένα είδος θαλάμου υδροπονίας παραγωγής φύτρου, ο οποίος μετατρέπει εύκολα και πολύ οικονομικά την απαραίτητη για τον κάθε κτηνοτρόφο φάρμα, σε ένα «απέραντο λιβάδι», για την αδιάκοπη και ποιοτική εκτροφή των ζώων του. Αυτό επιτυγχάνεται χάρις την ύπαρξη ενός ειδικού θαλάμου – container υδροπονίας ο οποίος καλύπτει παραγωγικά την τροφή των ζώων σε καθημερινή βάση καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους. Για οποιεσδήποτε τεχνικές πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήτε με το τηλ.6937444858 (Θ. Φωτόπουλος) Ο Σύλλογός μας συγχαίρει τον συμπατριώτη και μέλος μας, του εύχεται πάντα επιτυχίες,ενώ ειδικά για όσους, επικοινωνώντας μαζί του, αναφέρουν το Σύλλογό μας θα τυγχάνουν ειδικής έκπτωσης ανάλογα με το επίπεδο συνεργασίας των.

Αναφορικά με το θέμα απόρριψης μπαζών και κάθε είδους σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού ΟΣΕ Ανθοχωρίου, για το οποίο ο Σύλλογός μας είχε κάνει αναφορά στο Δήμο Μεγαλόπολης, λάβαμε την απάντηση-δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ότι σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα θα επιλύσουν το πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, για εμάς το θέμα θα παραμένει πάντα ανοικτό όχι μόνο στο επίπεδο των όποιων δεσμεύσεων, αλλά και σε επίπεδο επαγρύπνησης για την επόμενη της επίλυσης του, μέρα.

Την Κυριακή  30.10.2016 και στον Ι.Ν.Αγ.Βαρβάρας στην Τρίπολη, τελέσθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Σαραντόπουλου.Ο Θεός ας τον αναπαύει .

Κλείνοντας ενημερώνουμε τα μέλη και τους συμπατριώτες ότι το νέο ημερολόγιο για το έτος 2017 έχει εκδοθεί και είναι στη διάθεση όσων επιθυμούν να το αποκτήσουν.Είναι εμπλουτισμένο με φωτογραφίες σπιτιών του χωριού μας, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της φτωχής και λιτής ζωής των συμπατριωτών μας, αλλά και της απλοϊκότητας και του ανέμελου, μα πάνω απ΄όλα τίμιου και νοικοκυρεμένου, τρόπου ζωής της μικρής μας κοινότητας.

Παναγιώτης Παγιώτας ( Μπινιώρη )

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,832ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια