ΑρχικήΑΡΘΡΑΝέα από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Βουτσαρά

Νέα από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Βουτσαρά

Με ξηρασία πέρασε η φετινή άνοιξη ….ωστόσο, η σοφή φύση,είχε οπλιστεί με τους χυμούς, τα χρώματα και τ’ αρώματα που χρειαζόταν από το χειμώνα και τα φύλαξε ώσπου να έρθει η ώρα………με μιας ….. ξύπνησε και έκανε για άλλη μια φορά το μικρό χωριό μας, να μοιάζει με ζωγραφιά.

Παπαρούνες, καμπανούλες μπλε, ασφόδελοι,χαμομήλια και θρούμπι,άνθησαν όλα νωρίς φέτος.
Τα σπάρτα άπλωσαν το άρωμά τους παντού, τα στάχυα της αγριοσίκαλης στ ‘αλώνια, κυμάτιζαν στο δροσερό ανοιξιάτικο αεράκι, η σκιά της μουριάς του Σιμονικόλα πύκνωσε, τα ροδάμια στην πλεύρα του Γαύρου φούντωσαν,τα κοτσύφια και τ’ αηδόνια χάλαγαν τον κόσμο στη βαθιά ρεματιά κάτω στο Γριβογιαννά…… Καλό σημάδι αυτό…

Ο Θειούντας είχε νερό ως την Χυδρόβρυση, και από την Κούρμπενη ως το Κεφαλόβρυσο αρκετό, σε σχέση με τους μήνες που πέρασαν με παρατεταμένη ανομβρία.
Σιγά θα μαζευτούν και αρκετοί οι Βουτσαραίοι να περάσουν τους καλοκαιρινούς μήνες,στο χωριό μας …..και μιας και πλησιάζει ο καιρός, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε την διοργάνωση της καλοκαιρινής εκδήλωσής μας, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ 13 Αυγούστου ημέρα Σάββατο, στην πλατεία του χωριού. Βέβαια όλο τον Αύγουστο, όπως και πέρυσι που περάσαμε πολύ όμορφα,με την πρωτοφανή συμμετοχή όλων, ακόμη καλύτερα φέτος, θα συναντιόμαστε στην πλατεία, μαζί μας δυναμικά και η νεολαία και θα χαιρόμαστε τις όμορφες βραδιές. Ο Σύλλογός μας για τον Αύγουστο ετοιμάζει και άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος …θα σας ειδοποιήσουμε σύντομα.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου ώρα 6:00 μ.μ. θα γίνει η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου και σας καλούμε να όλους να συναντηθούμε ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις, και να ενημερωθείτε για τα πεπραγμένα και τις δράσεις του Συλλόγου που ως το καλοκαίρι θα έχει υλοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος τους.
Το Δ.Σ. προκειμένου να προχωρήσει στην οργάνωση της εκδήλωσης κάνει δημόσια πρόσκληση προσφορών προς κάθε ενδιαφερόμενο και καλεί τα μέλη μας και τους επαγγελματίες που το επιθυμούν να δώσουν προσφορές, για την πλαισίωση της βραδιάς,σε αναψυκτικά, γουρουνοπούλα κ.λ.π. Οι προσφορές θα γίνουν δεκτές ως τις 30 Ιουνίου.
Πληροφορίες στο email:syll.voutsaraarkadias@gmail.com , στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 6979765776 ή στην διεύθυνση αλληλογραφίας του Συλλόγου : Πολ/κός & Εξ. Συλ/γος Βουτσαρά Μεγαλόπολης, Κιθαιρώνος 7 τ.κ. 163 44 Ηλιούπολη Αττικής, διευκρινίζοντας εάν στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ κλπ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα εξετάσει τις προσφορές και θα αποφασίσει…..
Για την λαχειοφόρο αγορά καλούνται όλοι όπως και πέρυσι, να βοηθήσουν ώστε να την εμπλουτίσουμε με δώρα δικά μας ή με δώρα που θα μας προσφέρουν και οι επαγγελματίες.

Επίσης καλούμε τα Τακτικά Μέλη τους φίλους αλλά και όλους τους Βουτσαραίους που πρόκειται να περάσουν τις μέρες του Αυγούστου,πριν την εκδήλωση στο χωριό, αν επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά για την υλοποίηση της εκδήλωσης. Η εθελοντική προσφορά από όλους, θα είναι είτε για το στήσιμο της εκδήλωσης καθαριότητα, ή την προσφορά (σπιτικών γλυκών ή ποτών κλπ), που θέλουν να προσφέρουν κάποια Μέλη ή Φίλοι του Συλλόγου μας. Όποιες άλλες ιδέες περιμένουμε να τις ακούσουμε θα είναι καλοδεχούμενες.

Η νεολαία Βουτσαρά έχει δηλώσει από τώρα πως περιμένει με ανυπομονησία και θα προσφέρει την βοήθειά της απλόχερα όπως και πέρυσι.
Τα Μέλη του Συλλόγου μας έχουν αυξηθεί και σας ευχαριστούμε γιαυτό. Όμως, πιστεύουμε πως υπάρχει η δυνατότητα να συσπειρωθούμε ακόμα πιο πολύ, ώστε να δώσουμε ζωντάνια στο χωριό μας. Οι υποχρεώσεις των Μελών είναι ελάχιστες σε σχέση με τα κοινά οφέλη που προκύπτουν από την συλλογική και δυναμική δραστηριοποίηση όλων μας, σε μια περίοδο που τα χωριά μας ερημώνουν.

Να έχουμε όλοι ένα όμορφο και ήσυχο καλοκαίρι και με το καλό ν΄ ανταμώσουμε στο Βουτσαρά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια