ΑρχικήΑΡΘΡΑΜοναδικές πρότυπες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καρύταινα

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Μοναδικές πρότυπες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καρύταινα

Η Καρύταινα αξίζει να είναι ο προορισμός σας για αυτές τις γιορτές. (δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του ArcadiaPortal.gr για το χωριό).

 Μπορείτε να διοργανώσετε μια μονοήμερη απόδραση και να περιηγηθείτε στον γραφικό οικισμό, να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων που έχουν προγραμματιστεί ή ακόμα μπορείτε να κανονίσετε και τη διανυκτέρευσή σας στον οικισμό για να απολαύσετε τη φιλοξενία των κατοίκων.

H πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κοινόν Καρυτινών» κυρία Ελένη Κουσκουρελου, σε συνέντευξή της στο ArcadiaPortal.gr μίλησε για το πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο δεν είναι μόνο για μικρούς, αλλά και για μεγάλους επισκέπτες.

Στο κέντρο του χωριού θα δείτε το όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτό που θα σας μαγέψει είναι  το διαδραστικό σκηνικό με το Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Εκεί μπορείτε να βρείτε τον Αη Βασίλη και το Ταχυδρομείο του το οποίο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών όλο το εικοσιτετράωρο.

Όπως είπε η κυρία Κουσκουρέλου όλοι μπορείτε να γράψετε το γράμμα σας και στις 7 Ιανουαρίου 2024, θα γίνει κλήρωση και δέκα τυχεροί θα πάρουν δώρο! Αυτό θα έρθει όπου και αν είστε.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2023, στον χώρο του Δημοτικού σχολείου της Καρύταινας, θα πραγματοποιηθεί άλλη μια ξεχωριστή δράση,στην οποία ο σύλλογος είναι υποστηρικτής.” Ιππο -Χριστούγεννα”.

Βόλτες με άλογα, καλλιτεχνικά εργαστήρια, εργαστήρι παρασκευής λιχουδιών για τα άλογα, τάισμα τους κι άλλες εκπλήξεις!

Στις 28 Δεκεμβρίου 2023, στις 10:30 π.μ.,  στην πλατεία της Καρύταινας θα βρίσκεται η Λάρα, ένα υπέροχο άλογο με χριστουγεννιάτικη κόμμωση κι εμφάνιση με το οποίο θα μπορείτε να φωτογραφηθείτε.

Στις 3 Ιανουαρίου 2024, στις 17:30, στον Βυζαντινό Πύργο της Λεβενταινας στην Καρύταινα θα πραγματοποιηθεί βραδιά αφήγησης παραμυθιών από όλο τον κόσμο!

Την αφήγηση θα αναλάβει η Ελένη Κουσκουρέλου ενώ τη μουσική επένδυση των παραμυθιών η αγαπημένη μας Λίλα Παναγουλοπούλου με την κιθάρα της.

Ο Πύργος της Λεβένταινας που λειτουργεί μόνο 7 μήνες το χρόνο θα ανοίξει αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά.

Στις 5 Ιανουαρίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι, στην πλατεία της Καρύταινας μπροστά στο “Χριστουγεννιάτικο χωριό” θα πραγματοποιηθεί μια πρωτότυπη, διαδραστική παράσταση, από το Θέατρο Ανάποδα, με τίτλο:”Σχολείο Καλικάντζαρων”.

Ετοιμαστείτε για ακροβατικά, θεατρικό παιχνίδι παρέα με κούκλες μεγάλου μεγέθους και πολλούς καλικάντζαρους!

Όλες οι εκδηλώσεις, δράσεις και δραστηριότητες είναι δωρεάν!!!

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,912ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img

Παρουσίαση αγωνιστικού πακέτου & Συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα για το Megalopolis Theater Run 2026

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Megalopolis Theater Run 2026» παρουσιάζει το πακέτο συμμετοχής των δρομέων...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της Μεγαλόπολης την Κυριακή 19 Απριλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Απριλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της...

Κατολίσθηση στο Πετροβούνι Μεγαλόπολης: Στον «αέρα» σπίτι και δρόμος (pics)

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων μηνών προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς Δήμους της Αρκαδίας,...

Προβολή ταινιών από την Β΄τάξη Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης το Σάββατο 18 Απριλίου

Η Β’ Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης προβάλει ταινίες “Moana 2” και “Maria”το Σάββατο 18 Απριλίου...

Εκδήλωση από την Θεατρική Ομάδα της Μητρόπολης την Κυριακή 26 Απριλίου

Η θεατρική ομάδα Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μεγαλόπολης παρουσιάζει...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img