ΑρχικήΑΡΘΡΑΜεγάλη επιτυχία για την αναπαράσταση της Μάχης της Καρύταινας (video-photo)

Μεγάλη επιτυχία για την αναπαράσταση της Μάχης της Καρύταινας (video-photo)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοινόν Καρυτινών, διοργάνωσε  χθες  Σάββατο 25 Μαρτίου 2017,  την ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ <<  Η πρώτη μάχη του Αγώνα του ’21 >>.

 Οι κάτοικοι της Καρύταινας,  η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης & ο Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης, παρουσίασαν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση και κατάφεραν να  ζωντανέψουν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της Ελληνικής ιστορίας!

Η παρουσία του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την πλατεία της Καρύταινας δείχνει ότι οι κόποι των ανθρώπων της διοργάνωσης έπιασαν τόπο. Από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου άφησε τα αυτοκίνητα στον χώρο του σχολείου και ανηφόριζε με τα πόδια μέχρι την πλατεία, βαδίζοντας στα χνάρια  του Κολοκοτρώνη όπως ανέφερε και το πανό που υπήρχε στον χώρο του πάρκινγκ.

Εκτός από τους κατοίκους και τους επισκέπτες, το παρόν έδωσαν ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, η πολιτευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας  Εύη Τατούλη, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης  Διονύσης Παπαδόπουλος μαζί με πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους κόπιασαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση και ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να υπάρχει μεγαλύτερη βοήθεια από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης σας παρουσιάζει βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”51″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Πατήστε εδώ για προβολή slideshow]” template=”/var/www/vhosts/kafeneio-megalopolis.gr/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-carousel.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια