ΑρχικήΑΡΘΡΑΜεγάλη δωρεά Εξοπλισμού Εργαστηρίου Η/Υ στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης από τον κ. Μαρτίνο

Μεγάλη δωρεά Εξοπλισμού Εργαστηρίου Η/Υ στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης από τον κ. Μαρτίνο

Ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος για ακόμη μια φορά δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και προσφέρει στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την δημιουργία μιας αίθουσας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Σχετικά με το θέμα ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης Γιάννης Τσόπελας μας ενημέρωσε:

Στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης λειτουργούν οι τομείς Εφαρμοσμένων Τεχνών, Ηλεκτρολογίας, Μηχανολογίας, Οικονομίας και Πληροφορικής. Για τον τομέα της Πληροφορικής πρέπει να αναφέρουμε ότι οι υπολογιστές στα εργαστήρια μας είναι πλέον παρωχημένοι. Η τελευταία προμήθεια Η/Υ που έγινε από το ΥΠΕΠΘ ήταν το 2000!!!., και οι δυνατότητες των Η/Υ δεν μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά το πλαίσιο των μαθημάτων όπως ορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών και τις διεθνείς απαιτήσεις του διαρκώς εξελισσόμενου αυτού τομέα.
Στην διαρκή προσπάθεια μας να αναβαθμίσουμε την δυνατότητα του σχολείου μας να προσφέρει στους μαθητές του υψηλού επιπέδου εκπαίδευση απευθυνθήκαμε στον δωρητή (όπως όλοι γνωρίζεται) της περιοχής μας κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.
Η ανταπόκριση εκμέρους του ήταν άμεση και αποτελεσματική!!!!.
Μας παραχώρησε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο εργαστήριο Η/Υ με 15 Η/Υ υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας.

Επιπλέον, το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης είναι το επίσημο κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μεγαλόπολης για το πρόγραμμα «Νέες Τεχνολογίες». Ως εκ τούτου, η δωρεά θα ωφελήσει πέρα από τους μαθητές του σχολείου μας και την τοπική κοινωνία αφού θα γίνεται χρήση των υπολογιστών των εργαστηρίων μας και από τους πολίτες του Δήμου.

Ακόμα, το σχολείο μας συνεργάζεται με τοπικούς Πολιτιστικούς και Μορφωτικούς συλλόγους που αναλαμβάνουν τις απογευματινές ώρες την υλοποίηση των προγραμμάτων “ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ” κάνοντας χρήση των υπολογιστών που διαθέτει το σχολείο μας.

Η σχολική κοινότητα του Επαγγελματικού Λυκείου Μεγαλόπολης (Η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές) ευχαριστούν θερμά τον δωρητή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο τον οποίο έχουν προσκαλέσει (και δέχθηκε ευχαρίστως την πρόσκληση) να επισκεφθεί το σχολείο μας.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια