ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΜαρία και Κωνσταντίνος Mενούνος : Δύο γνωστά ξαδέλφια από τον Άκοβο Αρκαδίας

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Μαρία και Κωνσταντίνος Mενούνος : Δύο γνωστά ξαδέλφια από τον Άκοβο Αρκαδίας

Σε ένα λαμπερό prive party, στο ιταλικό εστιατόριο Pausa all day bar-resto στο Μαρούσι αποφάσισε η Μαρία Μενούνος να συναντήσει αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η διάσημη παρουσιάστρια του NBC και ηθοποιός βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή τη βάφτιση της Μάργκω Πατίτσα, κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα, οι οποίοι και δεν έλειπαν από το πάρτυ της κουμπάρας τους.

Καλεσμένοι μεταξύ άλλων και πολλοί δημοσιογράφοι, τους οποίους ήθελε να τιμήσει και να συναντήσει κατά τη παραμονή της στην Αθήνα.

Από κοντά της δεν έλειψαν ούτε τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, οι γονείς της Λίτσα και Κωνσταντίνος Μενούνος αλλά και ο σύντροφος της KevenUndergaro.

Ανάμεσα στα πρόσωπα του στενού οικογενειακού της κύκλου, δε θα μπορούσε να μη είναι και ο αγαπημένος της ξάδελφος Κωνσταντίνος Μενούνος, ο γνωστός σε όλους πλέον καθηγητής χορού.

Τα δυο ξαδέλφια θυμήθηκαν στιγμές από τα παλιά, και τις συναντήσεις τους στο Άκοβο Αρκαδίας και γέλασαν με τη ψυχή τους. Τώρα όμως που μεγάλωσαν και η ζωή τους φαίνεται πως απέκτησε άλλα ενδιαφέροντα, έστρεψαν τη συζήτηση στα επαγγελματικά τους, καθώς η Μαρία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την επαγγελματική πορεία του εξαδέλφου της.

Ως μία από τις πλέον επιτυχημένες του χώρου της, έδωσε τα φώτα της και τις συμβουλές για την εξέλιξη του στο χώρο της showbiz.

Φυσικά, δεν άφησαν ασχολίαστη, τη περσινή παρουσία της Μαρίας στο American Dancing With The Stars, αλλά και την ενασχόληση της με το χορό.

Όπως είπαν υποσχέθηκαν, στην επόμενη (και μάλλον κοντινή) επίσκεψη της Μαρίας στην Ελλάδα ,θα κάνουν ένα χορευτικό ντουέτο, που ίσως να γίνει κάτω από τα φλάς των δημοσιογράφων.

Η Μαρία στεναχωρήθηκε που λόγω των πολλών της υποχρεώσεων δε μπόρεσε να επισκεφτεί το πατρικό της σπίτι ενώ υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά που θα επιστρέψει στην Ελλάδα θα επισκεφτεί μαζί με τους γονείς της το χωριό της.

Το βράδυ πέρασε με πολύ χορό, κέφι και  αγάπη, συνεντεύξεις και μία οικογενειακή φωτογραφία  στο τέλος της βραδιάς.

Από το now24.gr

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,912ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img

Παρουσίαση αγωνιστικού πακέτου & Συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα για το Megalopolis Theater Run 2026

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Megalopolis Theater Run 2026» παρουσιάζει το πακέτο συμμετοχής των δρομέων...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της Μεγαλόπολης την Κυριακή 19 Απριλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Απριλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της...

Κατολίσθηση στο Πετροβούνι Μεγαλόπολης: Στον «αέρα» σπίτι και δρόμος (pics)

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων μηνών προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς Δήμους της Αρκαδίας,...

Προβολή ταινιών από την Β΄τάξη Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης το Σάββατο 18 Απριλίου

Η Β’ Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης προβάλει ταινίες “Moana 2” και “Maria”το Σάββατο 18 Απριλίου...

Εκδήλωση από την Θεατρική Ομάδα της Μητρόπολης την Κυριακή 26 Απριλίου

Η θεατρική ομάδα Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μεγαλόπολης παρουσιάζει...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img