ΑρχικήΑΡΘΡΑΚώστας Βλάσης: «Κύριε Φίλη το είδαμε κι αυτό! Απρίλης μήνας με...

Κώστας Βλάσης: «Κύριε Φίλη το είδαμε κι αυτό! Απρίλης μήνας με κενά στα σχολεία!»

Τον έντονο προβληματισμό του για την προβληματική λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εξέφρασε με ερώτηση, που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, μαζί με συναδέλφους του βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί το διδακτικό έτος να φτάνει στο τέλος του, παρόλα αυτά όμως εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότερα από 2.500 κενά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και 1.000 κενά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ήδη έχουν χαθεί χιλιάδες διδακτικές ώρες, οι οποίες σε καμία περίπτωση δε θα μπορέσουν να αναπληρωθούν, ενώ οι πρόσφατες δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας κ. Πελεγρίνη πως “αν δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το τεράστιο πρόβλημα των χιλιάδων ελλείψεων εκπαιδευτικών θα κλείσουν σχολεία”, μόνο αγανάκτηση και ανησυχία προκαλούν στους πολίτες.

Με βάση τα παραπάνω, ο Κώστας Βλάσης ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό, με πόσα ακριβώς κενά πρόκειται να τελειώσει το φετινό διδακτικό έτος, αλλά και σε ποιες ενέργειες έχει ήδη προβεί το Υπουργείο Παιδείας, για να μην αντιμετωπίσουμε και του χρόνου χιλιάδες κενά. Επιπλέον, ζητά να πληροφορηθεί το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υλοποίηση του «περίφημου» σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για τους 20.000 διορισμούς στην εκπαίδευση την επόμενη τριετία.

Δελτίο τύπου

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια