Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΡΘΡΑΚόντρες και διαμαρτυρίες στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας (video-photo)

Κόντρες και διαμαρτυρίες στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας (video-photo)

Μαίνεται η κόντρα στο Εργατικό κέντρο Τρίπολης, μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες ανάδειξης του Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών οργάνων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Η διαδικασία δεν εξελίχθηκε ομαλά και επικράτησαν οι φωνές και οι διαμαρτυρίες κατά της απόφασης που θέλει το Συνδικάτο Οικοδόμων να μένει εκτός της εκλογικής διαδικασίας, εξαιτίας απόφασης της γενικής συνέλευσης που θέτει εκτός διαδικασίας 3 αντιπροσώπους, καταγγέλλοντας ότι στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν συνταξιούχοι.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας, και όπως είχε ανακοινώσει η ΔΑΣ, σηκώθηκαν πανό διαμαρτυρίας ενάντια στις μεθοδεύσεις της ΔΑΚΕ, για να μην περάσει ο σχεδιασμός τους για αποκλεισμό των αντιπροσώπων της ΔΑΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι  η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου είχε καταγγείλει τους αντιπροσώπους του Παναρκαδικού Συνδικάτου Τεχνεργατών Οικοδόμων από τις εκλογές.

Ο κ. Φανός Γιάννης απερχόμενος πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο κ. Μπρουμάς Αριστείδης απερχόμενος πρόεδρος του ΕΚΑ και η κυρία Πανούση πρώην μέλος της διοίκησης του ΕΚΑ από την ΔΑΣ, μίλησαν στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για την διαδικασία.

about:blank

Ο κ. Φανός  ανέφερε ότι το Συνδικάτο του οποίου είναι μέλος είναι απολύτως ενεργό συμμετέχει σε όλες τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις.

Δεν θέλουν την φωνή της αντίδρασης γι’ αυτό μας άφησαν εκτός και θέλουν να είναι μόνοι τους. Εμείς κάναμε αίτηση και ασφαλιστικά μέτρα και περιμένουμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο κ. Μπρουμάς ανέφερε ότι από τα 103 μέλη που ψήφισαν δεν ήταν όλοι νόμιμοι, έτσι τον λόγο έλαβε η Δικαιοσύνη. «Μερικοί εδώ με τραμπουκισμούς και με φωνές θέλησαν να σταματήσουν τις εκλογές. Οι εκλογές ξεκίνησαν και εύχομαι να μπουν καινούργια άτομα στο συμβούλιο, είπε.

Τέλος, η κυρία Πανούση μίλησε για τις εντάσεις που εκδηλώνονται, στέλνοντας μήνυμα στους εργαζομένους να γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς του είδους της πλειοψηφίες που με μηχανισμούς φτιάχνουν τις πλειοψηφίες, καλώντας τους να οργανωθούν στα σωματεία τους και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

από το ArcadiaPortal.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια