ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Δελτίο τύπου κυκλοφόρησε από την Δημοτική Αναγέννηση , την παράταξη του Σπύρου Τσιριγώτη και μας ενημερώνει σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου της.  Είναι το πρώτο συνέδριο και θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης. Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου…

111

Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου

                                                                                                           ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013, στις10 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης  ΄΄Ο Πολύβιος΄΄ η Δημοτική Αναγέννηση καλεί όλους τους Δημότες να συμμετάσχουν στο 1ο Συνέδριο της.

Η Δημοτική Αναγέννηση μέσα από την πρόταση του καταστατικού της φέρνει νέες αρχές και νέα πολιτική λειτουργία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση .

1. Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη

Η Δημοτική Αναγέννηση δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι μια ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη που δεν θα κηδεμονεύεται από πολιτικά κόμματα, ούτε θα διεκδικεί χρίσματα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και τα ψηφοδέλτιά της θα προκύπτουν μέσα από τα όργανα και τις διαδικασίες της παράταξης.

2. Συμμετοχικός χαρακτήρας της παράταξης

Η Δημοτική Αναγέννηση δεν θα στηρίζεται μόνο στον επικεφαλή της, ούτε θα περιορίζεται στα μέλη που έθεσαν υποψηφιότητα στις πρόσφατες  δημοτικές εκλογές. Αντίθετα, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες και κατοίκους του Καλλικρατικού Δήμου Μεγαλόπολης να εγγραφούν στην παράταξη και να συμμετέχουν στις διαδικασίες, να διεκδικήσουν την εκλογή τους στα όργανα της παράταξης και να συμμετέχουν με τις ιδέες τους, την εμπειρία τους και τα οράματά τους στην προσπάθεια δημιουργίας ενός Δήμου πρότυπο ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

3. Ο λόγος στη νεολαία 

Η Δημοτική Αναγέννηση δίνει λόγο και πρωτοβουλία στη Νέα Γενιά. Η δημιουργία νεολαίας Δημοτικής Αναγέννησης΄΄ εξασφαλίζει την ενεργή συμμετοχή των νέων στις τοπικές δράσεις και μέσω αυτής επιδιώκει και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού του Δήμου μας. Είναι σίγουρο ότι η πορεία προς την ανάπτυξη δεν μπορεί να επιτευθεί χωρίς την αξιοποίηση των πιο δημιουργικών κα δυναμικών τμημάτων της κοινωνίας. Μια παράταξη που θέλει να έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων του Δήμου δεν μπορεί  να προχωρήσει χωρίς την νέα γενιά η οποία μέχρι σήμερα αισθανόταν αποκλεισμένη από τις τοπικές διεργασίες. Δεν μπορεί ένας Δήμος να διεκδικεί την πρωτοπορία και την κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη χωρίς την συμμετοχή των νέων. Χωρίς περιορισμούς και καταναγκασμούς η νεολαία μπορεί να θέτει τις δικές της προτεραιότητες, να αναδεικνύει τους δικούς της προβληματισμούς και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την επίτευξη των στόχων της.

Όλοι μαζί  ενωμένοι κοιτάζοντας μπροστά και μόνο μπροστά αφήνοντας πίσω το χθες,  

στις 30 Ιουνίου, στις 10 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης  ΄΄Ο Πολύβιος΄΄  

κάνουμε μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα, γυρίζουμε σελίδα.

Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,828ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια