ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚρίσιμη ήττα από τον Πολύβιο ΑΕΜ 73-66 από τον ΑΓΟΓΝ Λάκωνα στην...

Κρίσιμη ήττα από τον Πολύβιο ΑΕΜ 73-66 από τον ΑΓΟΓΝ Λάκωνα στην Αρεόπολη

Για την 20η αγωνιστική της Α1 τοπικής κατηγορίας ο Πολύβιος ΑΕΜ φιλοξενήθηκε από τον ΑΓΟΝΓ Λάκωνα στο κλειστό γυμναστήριο Αρεόπολης με στόχο την εκτός έδρας νίκη που θα αύξανε δραματικά τις πιθανότητες διεκδίκησης της 2ης θέσης στο φινάλε τα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Εν τέλει όμως η Λακωνική ομάδα αποδείχθηκε καλύτερη στη συνολική διάρκεια της αναμέτρησης, φάνηκε να θέλει περισσότερο τη νίκη την οποία και εξασφάλισε.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι «γηπεδούχοι» ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και έχοντας κατά διαστήματα αρκετά καλή αμυντική λειτουργία κυρίως στο α΄ μέρος, περιόρισαν επιθετικά την ομάδα της Μεγαλόπολης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διαφορά στο σκορ δεν ξέφυγε στη διάρκεια του ματς, ωστόσο οι παίκτες του κ. Δημήτρη Πρόκου, είχαν τον έλεγχο του ματς τόσο ώστε να μην καταφέρει ο Πολύβιος να μπει για τα καλά στο ματς και να διεκδικήσει τη νίκη

Μετά τη συγκεκριμένη ήττα του ο Πολύβιος κινδυνεύει να περιοριστεί στην 4η θέση της κανονικής περιόδου και να κληθεί να αντιμετωπίζει το απόλυτο φαβορί του τίτλου όχι στους τελικούς αλλά στους ημιτελικούς του φετινού πρωταθλήματος.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Αρεόπολης | 29/04/2023 (16:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δούβρης, Καρδαράς.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-11 (Α’), 34-24 (Β’), 54-46 (Γ’), 73-66 (Δ’).
ΑΓΟΝΓ ΛΑΚΩΝΑΣ (Δημήτρης Πρόκος): Αποστολάκος 13, Μπατσάκης 3(1), Μπουζέτος 8(2), Καραβασίλης, Παπαδάκος 29(2), Μπραΐμης 5, Φραγκιάς 9, Αναγνωστάκος, Μπουκουβάλας 6.
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΑΕΜ (Δημήτρης Γεωργαντάς): Χατζηαγγέλου 15(2), Τζιούβελης 22(2), Τρυφωνόπουλος 3(1), Απέργης 10, Σιαμπής, Νικολόπουλος 3, Γεωργανάς 13.

από το contraepithesi.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια