ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚαταγγελία από γονείς μικρών αθλητών για αγώνες στίβου στην Μεγαλόπολη

Καταγγελία από γονείς μικρών αθλητών για αγώνες στίβου στην Μεγαλόπολη

Λάβαμε και δημοσιεύσουμε μια επιστολή με καταγγελία από γονείς μικρών αθλητών του Γ.Σ.Μ. Λύκαια , για τους αγώνες στίβου που έγιναν πριν λίγες ημέρες στην Μεγαλόπολη. Το κείμενο έχει ως εξής:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στην Μεγαλόπολη διεξήχθην η ημερίδα στίβου  <<ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016>>στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης , υπό την αιγίδα του ΑΟΜ.

Παρότι η συμμετοχή ήταν μεγάλη  435 αθλητές 9 σύλλογοι, η διοργάνωση άφησε μεγάλη πίκρα και πολλά ερωτηματικά.

  • Μέσα στον αγωνιστικό χώρο παραδόξως και παρανόμως υπήρχε πολλοί  κόσμος να κόβει βόλτες και να παρεμποδίζει την διεξαγωγή των αγώνων χωρίς να προσφέρουν τίποτα .  Όλοι αυτοί οι περπατητές με πια ιδιότητα ήταν μέσα στο χώρο. Μόνο εμείς δεν είχαμε δικαίωμα να πλησιάσουμε τα παιδιά μας να τους δώσουμε λίγο νερό.
  • Γιατί δεν ανακοινώθηκε ποτέ η κατάταξη των αποτελεσμάτων κάθε αγωνίσματος ?
  • Γιατί δεν επιτρέψανε στα  παιδάκια μας να συμμετέχουν στους αγώνες αφού ήταν δηλωμένα να αγωνιστούν (η προπονήτρια του συλλόγου, μας έδειξε την λίστα συμμετοχών ) άλλοι σύλλογοι είχαν παιδιά να αγωνίζονται  σε δύο αγωνίσματα (η προκήρυξη έλεγε μόνο σε ένα αγώνισμα ). Γιατί ????.
  • Θα θέλαμε να ρωτήσουμε με μεγάλο σεβασμό τους συμπολίτες  μας επαγγελματίες  χορηγούς που με αγάπη βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο για να γίνουν αυτοί οι αγώνες , τους είχαν κάνει γνωστό ο  Α.Ο.Μ  όλα τα αγαθά δεν θα τα έδιναν και στα 435 αλλά στα 379 γιατί τα 56 παιδάκια παρότι είναι Μεγαλοπολιτάκια  παρότι αθλούνται σε σύλλογο της πόλης μας  ( Γ.Σ.Μ ΛΥΚΑΙΑ) παρότι και εμείς ψωνίζουμε από τα καταστήματα σας είναι κατώτερου Θεού και δεν πρέπει να πάρουν.

Η πίκρα μας και η οργή μας ξεχειλίζει.

Ποια είναι η κυρία Παναγιώτα Τσάλα (προπονήτρια του συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ) που ήρθε στην πόλη μας να κάνει το κουμανταδόρο των αγώνων, και να μιλάει μπροστά στα παιδάκια  μας , τόσο προσβλητικά και απαξιωτικά σε εμάς και την προπονήτρια του συλλόγου.

Το ερώτημα μας είναι απλό  υπάρχουν γονείς που αφήνουν σε τέτοιους ανθρώπους την διαπαιδαγώγηση και άθληση των παιδιών τους.  

Με πολύ σεβασμό στα μικρούς μας αθλητές
Οι Γονείς Αθλητών του  Γ.Σ.Μ ‘’ΛΥΚΑΙΑ’’

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ως γονέας που εμπιστεύομαι το παιδί μου στους ανθρώπους του ΑΟΜ θίγομαι και αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγήσω τους λόγους που επέλεξα τον ΑΟΜ, χωρίς να πρέπει να απολογηθώ αφού ο κάθε γονιός μπορεί να πάει το παιδί του σε όποιον θέλει! Έχω παρευρεθεί σε όλους τους αγώνες στίβου που έχουν διεξαχθεί στην Μεγαλόπολη και σε πολλές προπονήσεις κι έχω άποψη για τον σύλλογο που εμπιστεύομαι το παιδί μου και τα χρήματά μου. Ο λόγος που δεν δημοσιεύω το όνομά μου, είναι για να μην στοχοποιηθεί το παιδί μου….1) στις περισσότερες προπονήσεις εκτός από την προπονήτρια παραβρίσκεται και ένας από το Δ.Σ. του συλλόγου, κάτι που με κάνει να νιώθω ασφαλής. 2) τα μέλη του συλλόγου είναι οικογενειάρχες, μορφωμένοι κι εργαζόμενοι άνθρωποι που ο μόνος λόγος που τους κάνει να βρίσκονται στα γήπεδα είναι η αγάπη τους για τον στίβο και τα παιδιά μας, τα οποία αντιμετωπίζουν με απόλυτο σεβασμό. Βάζουν χρήματα από την τσέπη τους για τον σύλλογο και προσωπικό πολύτιμο χρόνο. 3) οι προπονήτριες είναι σταθερές και έχουν αφοσιωθεί στο συγκεκριμένο άθλημα. 4) Στους αγώνες, τα μέλη του Δ.Σ. είναι δίπλα στα παιδιά μας και δεν κρύβονται. Σχετικά με την ημερίδα στίβου, ήμουν εκεί. Μπήκα κι εγώ στον χώρο για 2 λεπτά να βιντεοσκοπήσω το παιδί μου, αλλά οι διοργανωτές μας ζήτησαν ευγενικά να βγούμε και το σεβαστήκαμε. Αν με πείραξε κάτι σε αυτή την ημερίδα είναι η απουσία του Δήμου και αν ήμουν γονιός αθλητή άλλου συλλόγου θα με ενοχλούσε και η απουσία παραγόντων του συλλόγου που πληρώνω….

  2. Μια γιορτη που θα επρεπε πρωτα εσεις στο καφενειο να την αγκαλιασετε και να την προβαλετε , μια γιορτη που συγκεντρωσε τοσους μικρους αθλητες , μια γιορτη που εφερε αρκετο κοσμο στη ερημωμενη πολη μας είναι σχεδον βεβαιο ότι θα εχει και λαθη. Αλλα είναι άλλο πραγμα να επισημανεις τα οποια λαθη με σκοπο να διορθωθουν την επομενη φορα και άλλο να βγαζεις ολο σου το κομπλεξ γιατι ετυχε την γιορτη νατην διοργανωσει ένα άλλο σωματειο και όχι το δικο σου. Είναι άλλο πραγμα ενας η και περισσοτεροι γονεις να καταθεσουν τις αποψεις τους στους διοργανωτες και άλλο πραγμα η κατά αστειο τροπο κτασκευασμενες διαμαρτυριες .Και βεβαια αγγιζει τα ορια της προστυχιας η παροτρυνση τοσο των επαγγελματιων της πολης οσο και των γονεων να μην εμπιστευονται τους υπευθυνους του Α.Ο.Μ. Γιατι από οσο γνωριζω οι συγκεκριμενοι ουτε εχουν φεσωσει την αγορα ,ουτε βριζουν και απειλουν τους υπαλληλους του σταδιου (υπο την ανοχη μαλιστα του δημου),ουτε χαστουκια εχουν ριξει ,ουτε βρισκονται σε διαμαχη με πρωην προπονητες ,ουτε εχουν κατηγορηθει για οικονομικες και σεξιστικες ατασθαλιες, είναι σκληρα εργαζομενοι και δεν ζουν στην ευδαιμονια της παρατεταμενης ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
    Τελειωνοντας να πω ότι στους ¨διαμαρτυρομενους¨ γονεις (αλλα και σε ολους τους γονεις ) να ασχολουνται προσεκτικα με την υγεια του συλλογου που αθλουνται τα παιδια τους γιατι μονο ετσι πραγματικα τα προστατευουν .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια